Honda City

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mriza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mriza

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar sedan, düşük kilometreli, yüksek modelli araçlar arasında en uygunu(fiyat olarak) honda city sanki. bu araba hakkında bilginiz yorumunuz var mı?
kronik bi hatası var mı? alıp ta pişman olan varmı?

alanı zor bulursun, aslında iyi araba ama arada kalmış, zatın tr de sıfır satışı yok şu an. ES modelinin iyi özellikleri var ama nedense tutulmuyor. 35 500 e satışa çıkarıp, 33 500 e kadar düşüp hala 3 aydır satamayanı bilirim.

Hocam ben 2010 yılında sıfır almıştım.36.000 TL ye. o dönem benzinin 3,65 lerde oldugunu hatırlıyorum.Full depo (o dönem 155 TL lerde oldugunu hatırlıyorum) ile 550 - 600 km yapıyor idim.Gene de netten o dönem benzin fiyatlarını incelersiniz.1 yıl binip zaruri bir ihtiyaçtan dolayı sattım.Bence LPG de takılırsa tadından yenmez bir araç olabilir.Öyle çok donanımı yoktur.Ama bence yakıt açısından oldukça ekonomik bir araçtır diye düşünüyorum.Manuel vitesti bu arada.

hocam pek piyasası yok. civic kadar tutulmadı... dizeli zaten yok, benzin fiyatları malum. lpgli bulursan olabilir ama satarken beklemek zorunda kalabilirsin

2009 yılından beri kullanıyoruz hocam.Öncelikle Honda kalitesi ne ise bu arabaya entegre edilmiş durumda. Şu ana kadar hiç bir hatasını görmedik. Bir önceki kasa olduğu için tasarımının çok güzel olduğunu söyleyemem. Ama son çıkardığı kasa bence çok şık duruyor. B sınıfı segmentinde alınabilecek ender kaliteli arabalardan. Her türlü tavsiye olunur.

Bu arada ailecek Honda :) hastalığı olduğu için Babama geçen yaz Honda Jazz aldık. Ben ikinci el piyasasından ötürü eğer imkanınız varsa Jazz'ı tavsiye ederim. Kullanımı çok rahat ve bagaj hacmide hiç fena değil. Araba seçmek zor iştir hocam. Umarım istediğini bulursun.

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar :)

Sargon' Alıntı:
2009 yılından beri kullanıyoruz hocam.Öncelikle Honda kalitesi ne ise bu arabaya entegre edilmiş durumda. Şu ana kadar hiç bir hatasını görmedik. Bir önceki kasa olduğu için tasarımının çok güzel olduğunu söyleyemem. Ama son çıkardığı kasa bence çok şık duruyor. B sınıfı segmentinde alınabilecek ender kaliteli arabalardan. Her türlü tavsiye olunur.

Bu arada ailecek Honda :) hastalığı olduğu için Babama geçen yaz Honda Jazz aldık. Ben ikinci el piyasasından ötürü eğer imkanınız varsa Jazz'ı tavsiye ederim. Kullanımı çok rahat ve bagaj hacmide hiç fena değil. Araba seçmek zor iştir hocam. Umarım istediğini bulursun.

jazz biraz daha ufak kalıyor sanki hocam. Yakında 3 kişi oluyoruz, onun için sedan bi araç düşünüyordum :roll: şu anda corsa var elimde ufak kalıyor biraz

BBNET
Geri