Honda City Otomatik vites kullanan var mı?

Kodla Büyü

faskerhat

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar aranızda ülker çıtır gofret sevmeyen var mı? diyesim geldi :)
2006 model ve üstü Honda City otomatik vites kullanan var mı?
varsa yorumlarını eksik etmesin. Aracın beygirine göre donanımına göre (elite, LS ...) açıklarsa iyi olur.

2007 model 45000km de almıştım. yakıt tüketimi inanılmaz azdır. otomatik vites 7 ileri sarsıntısız ve mükemmeldir .fakat yol tutuşu çok kötüdür. performans 1.4 85 hp gücündedir .yeni kasa daha güçlü. virajlara girme noktası çok sıkıntılıdır. aracın görüntüsü ortadadır. (özellikle arkadan). aracı 1 ay sonra sattım moralim düzeldi. bu araç 60 yaş ve üstü için uygundur :D

uzun zamandır ben de araştırıyorum hondanın otomatik modellerini
civic jazz veya city düşünüyorum
kullananlar gayet memnun zaten arabalarda çok fazla kalmadan hemen satılıyormuş
kullanmadım ama kullananlar çok memnun

arkadaşımda vardı bir süre bende kullandım araç şehir içi 28 litre gaz ile 430 km yol gidiyordu.
sakin kullanımda çok güzeldi ancak hızlı araç kullanmayı seviyorsanız size gelmez.

crepis' Alıntı:
arkadaşımda vardı bir süre bende kullandım araç şehir içi 28 litre gaz ile 430 km yol gidiyordu.
sakin kullanımda çok güzeldi ancak hızlı araç kullanmayı seviyorsanız size gelmez.
Hızlı araç kullnmayı eskiden seviyordum da şimdi 120yi geçmemeyi prensip halien getirdim. Bir de çocuk olacak inşallah o zaman da 110u geçmem :) bana gelir gibi bir ara bakarım. Biraz daha bekleyeceğim belki farklı bir araç alırım.

BBNET
Geri