Honda City hakkında...?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mr3555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mr3555

Seçkin Üye
Seçkin Üye
honda city almak üzereyim. araba 2008 model full donanımlı ama city leri bilmediğimden dolayı tereddütlerim var. kısacası honda city hakkında bilgisi veya kullanan var mı?

Re: Honda City hakkında... acil yardım

bilgim yok ama tipleri hiç hoşuma gitmiyor o araçların.

hocam bilmediğin arabaya niye bu kadar para ödüyosun :?: Ben kullandım Honda motor olarak kalite ama arabanın işçiliği hoşuma gitmedi. Alman arabalarının kalitesi yok bence.. Sana aynı paraya passat al derim..

yani eski model 2004 gibi toyota corolla mı yoksa yüksek model az km honda city mi? bilemiyorum :?

Yeni kasa ise al derim hocam. Ama eski kasa ise almamanı öneririm. 20 bine bora, kia cerato, honda civic, toyota alabilirsin.

aslında aklım toyota corollada kaldı... :) Ama km leri çok yüksek oluyor. km az olanda pahalı zaten :cry:

Honda City kullandım, tek söz sakın bulaşma boşver... :-1: en basitinden KASASI beş para etmez, allah muhafaza kaporta kopar toplanmaz...
Bide 2008 diyorsun ÖTV indiriminden almıştır sahibi büyük ihtimalle hesabını ona göre yap... :sleep:

dorian' Alıntı:
Honda City kullandım, tek söz sakın bulaşma boşver... :-1: en basitinden KASASI beş para etmez, allah muhafaza kaporta kopar toplanmaz...
Bide 2008 diyorsun ÖTV indiriminden almıştır sahibi büyük ihtimalle hesabını ona göre yap... :sleep:
değerli yorumların için teşekürler :wink: dikkate alacağım...

BBNET
Geri