Honda city ES yeni kasa Bilen varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yunsur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
2011 Honda city es MANUEL var bende. Tamamiyle sorunsuz bir araç. Şehir içi 7.5 lt, şehirler arası 5.5 lt yakıt tüketimi var (benzin).
İvmelenmesi iyi bir araba değil, zaten 1.4 lt motor, 100hp güç var. fakat araç gitmiyor da diyemem kesinlikle. Uzun süre sorunsuz binilebilecek bir araba olmasından dolayı tavsiye ediyorum. Konfor konusunda sürücüyü pek yormayan ama amortisörleri zayıf bir araç.

Aynı arabanın 2008 otomatiğini kullandım ve motoru aynı, kasası farklı olan 2005 jazz otomatik kullandım. Şanzımanda da herhangi bir sorun kesinlikle olmadı.

2011 ve 2014 yeni kasa civic de kullanma imkanım oldu. city'e göre daha konforlu ve çok daha seri bir araç.

Bence bu araçlardan düşünüyorsanız temiz kurcalanmamış olanı alın
orjinal parçaları çok pahalı değişmişse %99 çin malı takılmıştır ayrıca yapan usta çok iyi değilse sorunlu bir araç alabilirsiniz dikkat edin

Hocam city, jazz ile aynı motoru kullanıyor. herşeyi aynı sadece city'nin kasası değişik. Otomatik vitesi, cvt şanjıman. 3 sene Jazz otomatik kullandım ve süper bir şanjımanı var. Sakin bir sürücüyseniz, sizin için sıkıntı olmaz.

BBNET
Geri