hocalarından ilginç!

Kodla Büyü
Re: Fatih Üniversitesi hocalarından dershane yorumu ilginç!

Diyarbakır çıkarmasının aynı güne gelmesi beni biraz düşündürdü.
Sanırım B.Bakan şunu düşünüyor olabilir.
"Cemaat benden başkasına oy vermez zaten,son dönemimde Doğu ve Güneydoğu'yu da fethedip iktidarı taçlandırayım.
Bu bölgedeki oyları toparlarsak sırtımız yere gelmez." diyor sanırım.
Çözüm süreci içinde artık kimlere ne sözler verildiyse bu dersane üzerine gidilmeye başlandı.
Terör örgütü bölgede devletten korkmadığı kadar cemaatten korkuyor.Çünkü küçük yaşta çocuğu bedava eğitim verilen etüt merkezlerinden dağa çekemiyorlar.Halkta dağa çıkıp 2 sene sonra öleceğine eğitim görsün diyor.Dağın önüne bir engel kısacası bu yerler. Bunları kapatmak elbette birilerinin işine gellir.
İnşallah yanılıyorumdur.

Re: Fatih Üniversitesi hocalarından dershane yorumu ilginç!

örneğin dershaneleri kaldırdık peki Doğu ve Güney Anadolu da ki öğrencilerin durumu ne olacak. 6 ayda bir öğretmen tayin istiyor başka hoca geliyor veya ek ders karşılığında bir hoca geliyor. Bu öğrenciler eğitimi nerden alacaklar. Bu bölgelerde fakir olan öğrenciler belli başlı dershanelere ücretsiz kayıt oluyorlar. Doğudaki fakir aileler gibi zenginler gibi çocuğunu özel üniversitede gönderemiyor. Kapatma amacı sosyal adaletse özel hastaneler-özel üniversiteler vb şeylerin kapatılması lazım.
İşin garibi Başbakan'ın söz ettiği anne konuştu: Dershane borcu oğlumu öldürdü demesidir. Bundan dolayı kapatılacaksa O zaman bankaların ,ticari amaçlı şirketlerin ve esnaf kesiminde dükkanlarını kapatılması lazım. Bunlarda da icralık durumları var.

BBNET
Geri