hnagi projeksiyonu tercih edelim? Sony mi,ben q ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sedo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Hocam sony vpl-dx120 model üründen 1 yıl önce okulumuza 7 adet aldık ve memnun kaldık.Bu yıl 8 adet daha alıyoruz. Ben bu ürünü tavsiye edebilirim. Bu arada bu ürünlerde kdv muafiyeti uygulatabiliyorsunuz. NT mağazalarında 889 tl ye kdv den muaf şekilde satışı yapılıyor.

Peki hocam internetten kdv muafiyeti yapabilir miyiz? Mağaza bulunduğumuz şehirde yok, belgelerimi hazırlayıp velimle birlikte Nt e mi gidelim?

Sizce hangisini alalım, kimse yorum yapmamıs :( Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Daha bugün benimde eski benq mc620c nin lambası bitti ve bu cihaza birde benq mx503 e baktım bende buradan yorum bekliyorum. Okuldaki diğer projeksiyolarda benq idare benq dan memnun ama sony daha iyi geldi. emin olamıyorum?

hocam bu incehesap.com güvnilir midir? Hiç alışveriş yapmadım da daha önce..

receps' Alıntı:
Daha bugün benimde eski benq mc620c nin lambası bitti ve bu cihaza birde benq mx503 e baktım bende buradan yorum bekliyorum. Okuldaki diğer projeksiyolarda benq idare benq dan memnun ama sony daha iyi geldi. emin olamıyorum?

Sanki karşılaştırıldığında benq bir tık üstün gibi duruyor. İstanbulbilisim den karsılastırabilrsiniz. biz heralde sony alıcaz bu gidişle

BBNET
Geri