Hizmetiçi Kurslar Hakkında

Kodla Büyü

hsezgin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar merkezi hizmetiçi eğitimde aynı tarihte farklı yerlerde aynı kurs var. Her ikisini de seçebilirmiyim? Birine seçilmezsem diğerine seçilebilirim diye düşünüyorum ama nasıl oluyor ikisine de başvuru yapabiliyor muyum??

hsezgin' Alıntı:
arkadaşlar merkezi hizmetiçi eğitimde aynı tarihte farklı yerlerde aynı kurs var. Her ikisini de seçebilirmiyim? Birine seçilmezsem diğerine seçilebilirim diye düşünüyorum ama nasıl oluyor ikisine de başvuru yapabiliyor muyum??

Farklı tarihlerde olan kurslara başvurabilirsiniz. En fazla 5 başvuru yapabilirsiniz ve en fazla 1 adet kurs çıkabilir. Erkek Teknik te eskiden Ayşe Turna bakıyordu o işlere. Şimdi kimdir bilemiyorum.

Sistemde başvuru yapmaya engel bir durum yok.
Yani başvuru yapabiliyorsunuz ama kurum onaylarken biri onaylandığında diğeri için aynı tarihi kapsayan bir başvuru olduğu hatası ile sistem onaya izin vermiyor. Dolayısıyla 5 haktan biriniz boşa gidiyor.

ben geçen sene başvurdum biri gelmezse diğeri gelsin diye zaten zor çıkıyor dedim başvuru gerçekleşti ama bizim idare onaylamadı olmaz öyle şey deyip birini reddeetti 5 hakkımdan biri de boşa gitti böylelikle

BBNET
Geri