Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkdaslar, mebbis sayfamdan bazı hızmetıcı eğitim semınerlerıne katılmak ıstıyorum . Ama bazılarının falıyet yerı hızmetıcı egıtım enstıtusu- merkeze baglı tasra yazıyor ve bunlarda konaklama yeri yazmıyor. Bu ne demek oluyor.
Arkdaslar, mebbis sayfamdan bazı hızmetıcı eğitim semınerlerıne katılmak ıstıyorum . Ama bazılarının falıyet yerı hızmetıcı egıtım enstıtusu- merkeze baglı tasra yazıyor ve bunlarda konaklama yeri yazmıyor. Bu ne demek oluyor.
Hizmetiçi Kurslar/Seminerler ikiye ayrılır. Mahalli ve Merkezi olarak. Mahalli olanlar Kendi ilinizde yapılandır. Merkezi ise Bakanlık tarafından açılan ve Hizmetiçi eğitim Enstitülerinde veya otellerde yapılan kurs/seminerler olup 81 ilde yapılabilir. Yani Bakanlığın belirleyeceği yerde. Bazı kurs/seminerlerin yerleri önceden belirlenirken bazılarının yerleri de daha sonra belirleniyor.
Anladığım kadarıyla sizin istediğiniz kurs/seminerin yeri de daha belirlenmemiş.