Hizmet Puanı Yanlışlığı

Kodla Büyü

Metehan

Süper Üye
Süper Üye
Merhaba arkadaşarl ;

Okul kurum değişikliği vs sonrasında benm 110 olan hizmet puanım 99 olmuş başına böyle bir durum gelen var mı acaba ?

benim puanımda artış oldu. eskiden bizim okul 26 puan verirken ortaokul olduktan sonra 30 puan vermeye başladı ve çalıştığım süreyi de 30 puan üzerinden hesaplamışlar

Benimkide tam tersi hocam 32 puan aıyordum şimdi ise 26 üzerinden hesaplanmış 26+6 olması lazımdı 26+3 olarak gözüküyor ilginç bişey nasıl düzenleme yapıyorlar anlamadım :)

bizdede yanlışlık var. 12+6 alıyorduk. +6yı eklememişler. arayıp düzeltirecem özlükten. öğle arasının bitmesini bekliyorum

arkadaşlar benim yibo puanımıda eklememişler 160 küsür olacak puanım 148 gözüküyor ...il milli eğitim de özlük biz sadece tarih gireriz dedi..artık biz girmiyoruz puanları diyor...topu bakanlığa atıyor ...tayinlere kadar düzelir ..dediler ...düzelmezse tayinlerin başladığı gün hemen dilekçe vermek lazım okula

0312 413 14 24 bakanlıkla görüştüm düzeltilecek diyor hocam. bu şube ilgileniyormuş. bazı okulların daha hizmet bölgeleri ek puanları vs girilmeid diyorlar... tayinlerden önce inşallah düzelir...

bi kaç gün önce benimde 0 gözüküyordu ...şimdi puan var ama eksik bakalım bekliyoruz düzelecekmiş ...

hala aynı durumda..

2010 aralıkta atandım..
ilçe mebbisten bakınca yibo ek puan 5 yazıyor kendi profilimde..

2010 mayıstan önce atanan öğretmenlerinkinde yibo ek puan 3 yazıyor

saçma ama böyle durum var

Bugün bakanlıkla tekrar telefonla görüştüm yiboların bu durumlarından haberdar olduklarını söylediler. düzeltilecek dediler. hayırlısı bakalım ne zaman düzelir ise artıkın :DD

mebbis şifreleri değişti okulundan yeni şifreni isteyebilirsin ...

arkadaşlar haftaya il içi il dışı başlıyacak diyorlar ..hala puanlar eksik ...bu kadar zor olmasa gerek ..yibo puanlarını eklemek dimi ..sizin kin de bir değişiklik var mı ?

evet benimde 5 puanımı yemişler. 99 di 94 olmuş. :verymad: bir de not düşülmüş görevlendirmeden dolyı diye nedendir anlamadım.

Geçen haftaya kadar mebbise girebiliyordum. Kadromuz ortaokula alınınca hizmet puanı sıfır görünüyordu.
Şu an mebbis e girilemiyor.

147 yimi arasak ne yapsak ...yönetmelik çıkmasınımı bekliyorlar puanları eklemek için ? neden bu puanları daha eklemdiler ...yeni yönetmelikte yibolara ek puan yok muş deniliyor...ayın 4 ünden beri tayin bekle ...puanın düzeltilmesini bekle şimdi birde il dışı bu sene iptal ollacak diyorlar :-1: keşke düz memur olsaydım ya ..bu kadar stress olmazdım belki

Bakanlıkla görüştüm en son dedikleri yibolarla ilgili puan hesaplamsında yazılımsal bir hata var düzeltilecek tayinlerden önce denildi...

memcosh' Alıntı:
mebbis şifreleri değişti okulundan yeni şifreni isteyebilirsin ...
mebbis şifrelerinin değiştiğini nereden çıkardın hocam, ben şimdi girdim eski şifremle.

bu arada personel işlemleri kısmında bulunan e-personel, atama, atama(kadrolu), kişisel bilgiler, başvuru işlemleri modüllerine girince aynı yere çıkıyor, neden bu kadar modülü altalta yazmışlar anlayamadım. kafama takıldı akşam akşam sebebini bilen var mı?

Metehan' Alıntı:
Bakanlıkla görüştüm en son dedikleri yibolarla ilgili puan hesaplamsında yazılımsal bir hata var düzeltilecek tayinlerden önce denildi...
hocam ben de yibo da çalıştım. yibo dan gelen 6 puanı hesaplamadan yansıtılmış. düzelttiricem 5 puanımı yemişler :verymad:

BBNET
Geri