Yer değiştirme zamanı yaklaşıyor. Hizmet puanlarınız kaç arkadaşlar.
Benim 240.
Benim 240.
Hocam inanın puan eskisi kadar önemli değil, heryer norm fazlası dolu, yer değiştirmek gerçekten zor, birazda sanş meselesiMaşallah arkadaşlar puanlarınız çok iyi.. Üstte bir iki yüksek puanlı arkadaşın tayin isteyemeyeceğini duyunca ne yalan söyleyim bir nebze rahatladım.
Aynen şans oldu. Adamlar norm fazlası ile senin benim gidemeyeceğin yere gidebiliyor.Hocam inanın puan eskisi kadar önemli değil, heryer norm fazlası dolu, yer değiştirmek gerçekten zor, birazda sanş meselesi
Tam olarak neresine isteyeceğinizi bilmiyorum ama ben 300 puanla eş durumundan geçen sene zor geldim hocam , merkez ilçelerde sadece 1 okul açıldı Umarım gönlünüzce olur170 puanim var. Adana il içi isteyeceğim
4 merkez ilçeden her hangi bir lise düsünüyorum hocamTam olarak neresine isteyeceğinizi bilmiyorum ama ben 300 puanla eş durumundan geçen sene zor geldim hocam , merkez ilçelerde sadece 1 okul açıldı Umarım gönlünüzce olur
Umarım gönlünüzce olur hersey hocam4 merkez ilçeden her hangi bir lise düsünüyorum hocam
Oralar nereler oluyor hocam ?Benim 201 puan olmuş ama Allah nasib ederse burdan emekli olmak istiyorum
Antep’te açık olma ihtimali var hocam, okullar kalabalık, şube sayısı çok, Osmaniye için 2-3 yıldır bekleyen arkadaşlar var ama pek mümkün olmadı.161 puanla tayin düşünüyorum ama net Bi yer yok Antep Osmaniye civarı olur mu daha önceki puanlar bundan epey yüksek diye hatırlıyorum