hizmet içi- idare kurs başvuruma onay yapamıyor... -çözüldü-

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hasan

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
hizmet içi kursa başvurdum. idarenin onaylaması gerekiyor ama bir türlü yapamıyorlar. mebbis de okulda gözüktüğğüm halde "hizmet içi eğitim" bölümünde hiç bir bilgi, hatta adım bile gözükmüyor..
hatta idare şifreyi bana verdim, hocam sen de bir bak diye... ama nafile... başka öğretenlerin başvuruları gözüküyor, benimki yok.. ( kendi kullanıcı adımla giriyorum, gözüküyor.)

Ekli dosyalar

• mebbis-hizmet-içi.jpg
    mebbis-hizmet-içi.jpg
    225.1 KB · Görüntüleme: 1,472
Re: hizmet içi- idare kurs başvuruma onay yapamıyor...

Hocam ben de bayaği zorlandim. İyice sayfadaki kisimlari araştirirsan bulursun. Çok karmaşik yapmişlar.

Hocam büyük ihtimal başka bi okula görevlendirilmişsiniz eğer öyle ise görevlendirildiğiniz okul sizin onay işlemini yapabiliyor.

Hocam grafiğe göre bi yanlışlık yok. Bu şekilde listele dediğiniz zaman görünmesi gerekiyor. Eğer görünmüyosa başka bir sorun vardır.

mert02' Alıntı:
Hocam büyük ihtimal başka bi okula görevlendirilmişsiniz eğer öyle ise görevlendirildiğiniz okul sizin onay işlemini yapabiliyor.
Dedğiniz gibi başka bir okulda görevliyim ama orada da gözükmüyom..

Sayın Hocam,

Aynı tarihte başlayan başka bir kursu inceledim. Okul, ilçe ve ilde herhangi bir sıkıntı gözükmüyor. İki kişi müracaat etmiş ve ben onları görebiliyorum.

Sizinki ilginç. Okulun onaylama tarihi de gelmiş. 06 nisanda onaylama son tarih. Gözükmesi lazım ama anlayamadım sorun ne.

İyi çalışmalar.

Hocam seçimleri yaptıktan sonra ad soyada göre listele deyin. Bu şekilde çıkacaktır. veya en son seçimleri yaptıktan sonra listele düğmesine basmamışsınızdır.

Hocam ben kendi okulumda btr olarak görevlendirilmiştim, ve ne yaptıysam okulun şifresi ile onay kısmında benim başvurularım çıkmıyordu. Okul onayının son günü görevlendirmem bitti ve ben şans eseri son kez tekrar denedim ve onay verme ekranında ismim çıktı. Yani diyeceğim o ki benim mebbis kaydımda görevlendirmem kayıtlı olduğu sürece kesinlikle başvuru yapamadım. Mebbis in gözden kaçan bir sorunu olduğunu düşünüyorum. Eğer mümkünse mebbisteki görevlendirme kısmından görevlendirmenizi bir silsinler bir de öyle deneyin derim...

kendimi sorguladım ve

Bu Personele Ait Bilgilere Erişim Yetkiniz Bulunmamaktadır!
İşin ilginç tarafı şifre vs işlemleri yapabiliyorum... hatta şifremi unutmuştum, dün idare şifresiy müdürbey yenisini verdi...

Ekli dosyalar

• hizmet-içi-eğitim-personel bilgileri.jpg
    hizmet-içi-eğitim-personel bilgileri.jpg
    204.2 KB · Görüntüleme: 1,401

hocam daha okulun ekranına düşmemiştir kurum son onay tarihine 2 3 gün kala onay durumundaki faliyetlerde görünür genelde bekleyin biraz bence

hocam bende btr olarak başka okulda görevliydim. kendi okulumda ise bu personele ait bilgilere erişim yetkiniz yok diyordu. görevlendirildiğim okulda hizmet içinin onay bölümü çıktı. oradan onaylandı.

Dün görevlendirmeli olduğum okuldan giriş yaptık.. başarısız...

Bugün ilçeye gidip onayı sistemden sildirdim. Geçici olarak tabi... il mem'e e-posta attım. yarın deneyeceğiz inşaallah..

Hocam aynı olay bende de oldu. Başka bir kurumda görevli olduğum içinmiş. Görevli olduğum okul onay verdi iş oldu.

Re: hizmet içi- idare kurs başvuruma onay yapamıyor...(çözüldü)

boss2' Alıntı:
Hocam aynı olay bende de oldu. Başka bir kurumda görevli olduğum içinmiş. Görevli olduğum okul onay verdi iş oldu.
Hocam dediğiniz gibi oldu. Yanlız bendeki sorun şuymuş, bizim İldeki görevliler, isim benzerliğinden beni başka bir okulda -eskiden görev yaptığım ortaokulun ilkokul kısmında- göstermişler. Eski görevlendirmemin de son tarihini yazmamışlar...

Başına gelecek arkadaşlar önce mebbiste görevlendirmeleri neredeyse o okuldan onay istemeleri gerekiyor.

Yanlız Hizmet içi eğitim bölümünü aradığımda "hocam kadronuz neredeyse orada onaylanır" demişlerdi. Sizin cevabınızdan dolayı işi takip ettim. Zorunan onaylattım..

Birde mebbide görevlendirmenin düzeltilmesinden 1 gün sonra kadromun olduğu okulda gözüktüm.

BBNET
Geri