Hizmet Birleştirme

Kodla Büyü

absent

Site Gezgini
Üçretli öğretmen olarak çalışan arkadaşlara bir sorum olacak. Aynı anda iki farklı okulda üçretli çalışan arkadaşlar hizmet birleştirmenizi yaparken, tek bir okulda çalıştığınız süreyimi hesaba kattılar yoksa her iki okuluda hesaba kattılarmı. benım başıma söyle bir sorun geldi. aynı anda 2 okulda üçretli çalıştım. il sadece bir tanesini almış. aynı anda 2 yerde olamazsınız demiş. ama ssk süremiz üçretli çalışırken 30 günü bulmadığı için ikisinin de hesaplanması gerekmezmiydi. bu konuda fikri olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

hocam öncelikle ücretli öğretmenliği ne zaman yaptığınız önemli. 2009 yılından sonrakilerde 30 gün üzerinden yatırdılar. öncekilerde ise full ders almış olsalar bile 30 gün yatırılmayan il ve ilçe çok. 2009 dan sonra yapmışsanız ve 30 saat ders almışsanız 30 gün üzerinden yatırılmış olması lazım. ben ekim 2009 - haziran 2010 arasında ücretli çalıştım ve 28 saat dersim vardı. 30 gün üzerinden yatırılmıştı. ama ben tek okulda görev yapmıştım.

2009 dan önceydi. 2007 yılında yaptım. halk eğitim + okulda ücretli öğretmenlik. özlüğün söylediği çok saçma geldi. tamam aynı anda 2 yerde bulunamam ama siğortam 30 gün üzerinden yapılmadığından normal. ki kaldıki tek değilimdir heralde

BBNET
Geri