tomreader2010 Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,538 25 Şubat 2016 #1 Arkadaşlar bir hizmet içi eğitim çıkmış bunu mebbisten görmemiz yeterli mi yok sa okul tebliğ mi ediyor süreç nasıl acaba?
Arkadaşlar bir hizmet içi eğitim çıkmış bunu mebbisten görmemiz yeterli mi yok sa okul tebliğ mi ediyor süreç nasıl acaba?
erkna Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 645 25 Şubat 2016 #2 Hocam, son onayı da gelmiş ise okuluna eğitime katılman gerektiğine dair yazı gelir zaten. Sen valizi toparla yavaş yavaş
Hocam, son onayı da gelmiş ise okuluna eğitime katılman gerektiğine dair yazı gelir zaten. Sen valizi toparla yavaş yavaş
sesumut Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,632 25 Şubat 2016 #3 Hocam resmi yazıyı bekle eğer gecikecek gibi olursa hizmetiçi eğitim birimi ile iletişime geç ve belgeyi talep et okuluna ulaşmasını hızlandır.
Hocam resmi yazıyı bekle eğer gecikecek gibi olursa hizmetiçi eğitim birimi ile iletişime geç ve belgeyi talep et okuluna ulaşmasını hızlandır.
tomreader2010 Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,538 25 Şubat 2016 #4 erkna ve sesumut hocam teşekkürler