HGS Problemi !

Kodla Büyü

soouuk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arabamda HGS varken,başka bir arabayla takas ettim.Yeni arabamda HGS yok.Ruhsat için 1 hafta beklemem gerekecek fakat yarın yola çıkmam lazım.Yola çıkacağım arabada HGS yok,Ruhsatı da benim adıma olmadığı için HGS çıkartamam sanırım.Bir çözüm önerisi olan var mı ?

Hocam OGS'nin geçerliliği hala devam ediyor. Emaneten bulmuştuk yola çıkmadan önce. Eşe dosta bir sorun vardır illaki.

Teşekkür ederim hocam,benim aklıma gelmemişti bu :) bir arkadaşının OGS cihazı ile çözecem problemi..

bende hgs almayı düşünüyorum yazın lazım olucak fakat sıkıntılar oluyor diye duydum doğru mu?bide her geçişlerde hgs sistemi var mı,ogs almamıza gerek var mı?

Paralı gişelerin hepsi hgs oldu, ogs de bir süre sonra kaldırılacak, o yüzden hgs almanız yerinde olur.
HGS'de sistem hem hgs etiketini okumayı hem de plakanızı okumayı deniyor. Hangisini okursa, sistemden kontrol ediyor. Eğer HGS sahibiyse sorun yok, hangi bilgiyi okumuşsa ona göre HGS hesabınızdan gerekli ücreti düşüyor.

yakuphan' Alıntı:
Paralı gişelerin hepsi hgs oldu, ogs de bir süre sonra kaldırılacak, o yüzden hgs almanız yerinde olur.
HGS'de sistem hem hgs etiketini okumayı hem de plakanızı okumayı deniyor. Hangisini okursa, sistemden kontrol ediyor. Eğer HGS sahibiyse sorun yok, hangi bilgiyi okumuşsa ona göre HGS hesabınızdan gerekli ücreti düşüyor.
peki hemen alınıyor mu?bankadan almayı düşünüyorum bende.

by_katliam' Alıntı:
bende hgs almayı düşünüyorum yazın lazım olucak fakat sıkıntılar oluyor diye duydum doğru mu?bide her geçişlerde hgs sistemi var mı,ogs almamıza gerek var mı?
sıkıntıları başlarda vardı şimdi yok hem hesaplı geçişler hem hızlı. tavsiyem bankadan alın internet şubesinden bakiye yüklersiniz ben ptt den aldım bakiye yüklemek için sıra bekliyorum herseferinde

BBNET
Geri