hgs etiketi okunmadi?

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
3 defa geçiş yaptim aracimda hgs etiketi var fakat geçişlerde sarı ışık yandı. Cezali geçtik yani...plakaya hgs bagli, nazil yapacaz arkadaşlar cezalari nasil iptal ettiririzz :(

444 17 88 arayip karayollari genel Müdürlüğü hgs ile ilgili birime baglan durumu anlat fazladan para çekilmiş ise geri yukluyorlar

hocam https://hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/index.jsf adresinden üye olarak hgs bakiyeni sorgulayabilirsin. ben hgs'yi aldıktan yaklaşık 2-3 ay sonra ön cam kırıldı. sonra yeni hgs almadım. benim bütün geçişlerimde hep kırmızı ışık yanıyor. geçişlerde sirenler ötüyor. ben internetten takip ediyorum. plakadan okuyup düşüyorlar.

Benimde hic normal okudugu olmuyor hep kaçak geçiş uyarisiyla geciyorum.müşteri hizmetlerini aradigimda etikette sinyalizasyon testi yap tutabilirsiniz diye önerdiler. Nerden yapilacagi konusunda 2. Köprü deki ptt gözelerinden yapiyorlarmis. Ben gittim bi defa aksam kapaliydi.bidaha da yolum düşmedi.
Yani hocam sana onerim fazla Kafana takma

desouza82' Alıntı:
hocam https://hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/index.jsf adresinden üye olarak hgs bakiyeni sorgulayabilirsin. ben hgs'yi aldıktan yaklaşık 2-3 ay sonra ön cam kırıldı. sonra yeni hgs almadım. benim bütün geçişlerimde hep kırmızı ışık yanıyor. geçişlerde sirenler ötüyor. ben internetten takip ediyorum. plakadan okuyup düşüyorlar.
bir türlü üye olamadım:S

ben hep kaçak geçiş uyarısı alıyorum söktüm attım etiketi bakiye düşüyor sıkıntı yok. yeni etiketler cama yapışmıyormuş plakadan okuyacak artık

Gecen hafta ptt den aldık aile aracımız için eleman cama yapıştırıp yapıştırmamak sana kalmış. Sistemde olduğundan dolayı gece 12 den sonra sistemden bakiye düşüyor. Hatta yapıştırma ruhsatın içinde kalsın dedi

Hocam sıkıntı yok. Benim etikette bozuktu söktüm attım sürekli kaçk geçiş yazıyor ama bakiye normal düşüyor.

hocam plakadan okunup düşüyor rahat olun. Ben de uyuz oluyorum artık okumamasına!
beceremediler bu naneyi. OGS de hiç sorun yaşamamıştım halbuki!
:verymad:

arkafaslar cahilligimi bagislayin hafta sonu kocaeli ye gidecegim ucretli gecisler varmis hgs kgs ogs hicbiri yok bende nasil gecerim illaki hgs almam gerekir mi yoksa giseler var mi?

Hocam gise kalkti eger otoyolu kullacaksaniz hgs etiketi almaniz gerekiyor. Ben is bankasindan kredi kartina bagli olarak aldim bakiye dusunce otomatik yukluyor, ptt dende alabiliyorsunuz yola cikmadan halledin.

BBNET
Geri