HEY GİDİ GÜNLER!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan i.d.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

i.d.

Seçkin Üye
Seçkin Üye
BİR ZAMANLAR İHTİYAÇ LİSTESİNDE EN BAŞTA GELİRDİK ŞİMDİ İLK 20 DE BİLE YOKUZ.

İlk projeksiyon sonuçlarına göre önümüzdeki yıllarda en çok ihtiyaç duyulan öğretmenlik alanları;
1-Rehber Öğretmen, 2-İlköğretim Matematik Öğretmenliği, 3-Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği, 4-Türkçe Öğretmenliği, 5-Beden Eğitimi Öğretmenliği, 6-Fen ve Teknoloji Öğretmenliği, 7-Sosyal Bilgiler Öğretmenliği, 8-İngilizce Öğretmenliği, 9-Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği, 10-Almanca Öğretmenliği, 11-Görsel Sanatlar/Resim Öğretmenliği, 12-Müzik Öğretmenliği, 13-Teknoloji ve Tasarım Öğretmenliği, 14-Biyoloji Öğretmenliği, 15-Matematik Öğretmenliği, 16-Coğrafya Öğretmenliği, 17-Kimya Öğretmenliği, 18-Fizik Öğretmenliği, 19-Felsefe Öğretmenliği, 20-Tarih Öğretmenliğidir

her geçen gün durum daha kötüye gidiyor artık ne olacaz diye düşünmüyorum üzülmüyorumda kafa olarak mebden zaten soğudum.

Şimdi bu listeyle üniversiteye girecek kişilere yol gösteriyorlar bu bölümleri yazın diye sanki bu ülkede bir sene sonra ne olacağının garantisi varmış gibi 4 sene sonra mezun olunca işler değişirse bu kişiler sizin söylediğinize göre tercih yapmış olacaklar o zaman o işin vebali ne olacak

Din Kültürü de geldiklerinden beri ata ata bitmedi. Yani yazmıyım yazmıyım diyorum ama hakkaten de bu nedir arkadaş.

yakında pdr yi de bitirirler ilk sırada ya. birincilerin makus kaderi. bir zamanlar biz şimdi sınıf okul öncesi sonra...

beterbocek' Alıntı:
Şimdi bu listeyle üniversiteye girecek kişilere yol gösteriyorlar bu bölümleri yazın diye sanki bu ülkede bir sene sonra ne olacağının garantisi varmış gibi 4 sene sonra mezun olunca işler değişirse bu kişiler sizin söylediğinize göre tercih yapmış olacaklar o zaman o işin vebali ne olacak
:+1: Geleceğin mesleği diye kandırdılar bizi lisede, bikaç yılda gereksiz durumuna düştük...

geleceğin mesleğiydi hani bizimki, vaayy içinde bilgisayar kelimesi geçiyo, teknoloji geçiyo ülenn bunu okumalıyız dedik ne oldu..bu hale getirenleri Allah bildiği gibi yapsın..

o kadar çok imam hatip okulu açıldı burada görev alacak ilahiyat mezunu öğretmen yokki mebin elinde hiç. 200 imam hatip orta bölümü açıldıyssa her okulda 10-20 imam hatipli alsalar.. 3-4 bin ilahiyat mezununu eylüle kadar işe almaları gerekiyor..

mfk' Alıntı:
Din Kültürü de geldiklerinden beri ata ata bitmedi. Yani yazmıyım yazmıyım diyorum ama hakkaten de bu nedir arkadaş.

Öğrencilerime tek önerim. Şu an imam hatip lisesi ve ilahiyat fak. bence bu iktidarın %50 ye yakın oy aldığı yıllarda en iyi ve geleceği olan bölümler:)

BBNET
Geri