hesap işletim ücreti davası yardım edebilirmisiniz?

Kodla Büyü

nokta131

Aktif Üye
x bankasının benden almış olduğu hesap işletim ücretin için ocak ayında tüketici hakem heyetine başvurdum,şubat ayında tüketici hakem heyeti benim lehime karar vermiş,x bankası da bu sonuç üzerine bana tüketici mahkemesinde dava açmış ne yapabilirim?

peki benim mahkemeye dilekçe falan vermem gerekmiyor mu?görüşdüğüm bazı arkadaşlar güzel bir dilekçe yaz,emsallerini ve gerekçelerini ekle mahkemeye dilekçe ver diyorlar?
bide benden başka başına gelen olmadı mı acaba ??

kredi kartı alırken anlaşmanın dışında bir hesap işletim ücretimi yansımış ekstrenize hocam?

kredi kartı değil hocam,normal kullanılan bir hesap a ait hesap işletim ücreti!!!daha önce 3 defa daha almıştım aynı hesap işletim ücretini!!!

miktar çok düşük olduğu için üstüne düşmedim, otomatik ödeme talimatı verirseniz para kesilmez dendi ve ben de kartı iptal ettim, sorun çözüldü..

ben de vermiştim tüketici haklarına,lehime karar çıktı,banka mahkemeye vermedi,parayı aldım,mahkemeden olumlu çıkar,dilekçeye falan gerek yok. Ama adınıza mahkeme olumsuz karar verirse mahkeme avukat masraflarını sizden alırlar.

BBNET
Geri