hocam enter yapınca google araması yapıyor tam olarak nasıl kullanılıyorYer işaretleri çubuğuna eklemiştim gruptaki bir hocamız paylaşmıştı
javascript:function ify_herkese100(){for(ify_ogr_sayisi=document.getElementById("dgListem").children[0].childElementCount,i=1;i<ify_ogr_sayisi;i++)for(ogrSatir=document.getElementById("dgListem").children[0].children,ogrNo=ogrSatir.children[0].innerText,console.log("ogrNo :>> ",ogrNo),k=0;k<ogrSatir.childElementCount;k++)try{"frmInput2"==ogrSatir.children[k].children[0].className&&console.log(ogrSatir.children[k].children[0].value=100)}catch(e){}}ify_herkese100();
teşekkürler hocamAuto-Keyboard9 programı ile ayarlıyorum sonra çalıştır kaç kez tekrarlamasını istersen yapıyor.
Hocam pazar kodu kontrol edip haber vereyimhocam enter yapınca google araması yapıyor tam olarak nasıl kullanılıyor
Amaç herkese 100 vermek değil zaten. ders içi davranış notu ve yazılılara otomatik yüz giriyordu bu eklenti. daha sonra değiştirmek istediğin öğrencinin notunu değiştirrsin olur biter. bu şekilde çok kolaylık oluyor.ben herkese 100 vermiyorum?
javascript:function ify_herkese100(){for(ify_ogr_sayisi=document.getElementById("dgListem").children[0].childElementCount,i=1;i<ify_ogr_sayisi;i++)for(ogrSatir=document.getElementById("dgListem").children[0].children[i],ogrNo=ogrSatir.children[0].innerText,console.log("ogrNo :>> ",ogrNo),k=0;k<ogrSatir.childElementCount;k++)try{"frmInput2"==ogrSatir.children[k].children[0].className&&console.log(ogrSatir.children[k].children[0].value=100)}catch(e){}}ify_herkese100();
oha çok iyiymişşşş ? ? ?İyi geceler arkadaşlar biraz geciktim kusura bakmayın;
javascript:function ify_herkese100(){for(ify_ogr_sayisi=document.getElementById("dgListem").children[0].childElementCount,i=1;i<ify_ogr_sayisi;i++)for(ogrSatir=document.getElementById("dgListem").children[0].children[i],ogrNo=ogrSatir.children[0].innerText,console.log("ogrNo :>> ",ogrNo),k=0;k<ogrSatir.childElementCount;k++)try{"frmInput2"==ogrSatir.children[k].children[0].className&&console.log(ogrSatir.children[k].children[0].value=100)}catch(e){}}ify_herkese100();
verilen kodu chrome da yer imlerine ekliyoruz. Ardından not giriş ekranında hangi notu girecekseniz sadece onu işaretleyip not yazma ekranını açıyoruz. Orada yer imlerine eklediğimiz kısma tıklayarak notun otomatik 100 girilmesini sağlıyoruz.
Kod çalışmakta ben az önce test ettim bir sorun bulunmamaktadır.
Örnek ekran görüntülerini atıyorum.
Aşağıda yazanlar kendi görüşümdür diğer arkadaşlar neden yapıyor bilemiyorum:Peki neden herkese 100?
Tarayıcının konsoluna yapıştırınca da oluyor. Belki excel'de notları girip, ardından bu kodu özelleştirip, yapıştırarak istenilen notu girme işini de halledebiliriz.İyi geceler arkadaşlar biraz geciktim kusura bakmayın;
verilen kodu chrome da yer imlerine ekliyoruz. Ardından not giriş ekranında hangi notu girecekseniz sadece onu işaretleyip not yazma ekranını açıyoruz. Orada yer imlerine eklediğimiz kısma tıklayarak notun otomatik 100 girilmesini sağlıyoruz.
Kod çalışmakta ben az önce test ettim bir sorun bulunmamaktadır.
Örnek ekran görüntülerini atıyorum.