http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-ar ... 314/detay/
Yatırım amaçlı almıştım ama öğretmen pek yatırım yapamıyor hemen paraya ihtiyacı oluyor.
Yatırım amaçlı almıştım ama öğretmen pek yatırım yapamıyor hemen paraya ihtiyacı oluyor.
ev alcam hocam malum memur başını sokacak bir yuvası olsun gerisi yalanfrt44' Alıntı:yeri güzelmiş, foça gibi yerde güzel bir proje ile iş yapabilecek bir yer... ben yerinizde olsam satmam, kendim değerlendiririm...
3 kat villa imarlı hocam her bir kata 60 metrekare desen şirin bir villa olur 130-170 metre kare arası kullanım alanı olur. Oda yeter sanırım.xtasy' Alıntı:hayırlı satışlar hocam. yalnız arkadaşın bahsettiği 150 m.ye nasıl bir proje yapılacağını çok merak ettim.
öyle metre karesine göre imar izni vermezler sanırım %40 imar izni veriyorlar yani 150 metre kareye 60 metre kare oturma alanı inşa edebilirsiniz tabi bir sürü ekstrası da var.adememre' Alıntı:3 kat villa imarlı hocam her bir kata 60 metrekare desen şirin bir villa olur 130-170 metre kare arası kullanım alanı olur. Oda yeter sanırım.xtasy' Alıntı:hayırlı satışlar hocam. yalnız arkadaşın bahsettiği 150 m.ye nasıl bir proje yapılacağını çok merak ettim.