Her Okulda Bir BT Öğretmeni Olsun Kampanyası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bote_erz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Normu olmayan okullara görevlendirme yapılacak dendiği zaman koşa koşa gidilirse bu farkındalığı oluşturmak çok ZOR... imza kampanyası falan hikaye... atmıyorum imza falan... normu olmayıp ihtiyacım var diyen okula da gitmiyorum... eğer ihtiyaçları varsa kadro açsınlar...

Ya tamam imzaladım da. Daha çok kişiye yayılsın diye, facebook'taki BT öğretmeni arkadaşlara gönderim dedim, bi sürü izin, bi sürü ıvır zıvır istio. Keşke paylaşmak daha kolay olsaydı...

imzalandı...
ama az kişi imzalamış...
zaten bizim bölümde ne başlatsan 70-80 kişi arasında dönüyor, anlamadım gitti :)

böyle girişimleri başlatan arkadaşlara teşekkür ederim kendi adıma...
iyi ki varsınız

Birlikte yapacağımız herşeye varım. Belirsizlikten kurtulmak için ne gerekiyorsa yapalım. Makul şartlarla derslerin kaldırılmasına da varım ama öncelik BT rehberliğinin kadrosu tabiki...

Bütün arkadaşların bu imzayı atması gerekiyor. Madem ki siyasi olarak bu ülkenin ve gençlerinin teknolojide ilerlemesi istenmiyor. Sadece para kaynağı olarak, kazanç kapısı olarak MEB okulları görülüyor. Bunu düzeltmek yerine hiç olmazsa bu alınan teknolojinin verimli kullanımı sağlanmalı.

Bu zamana kadar harcanan devlet kaynağının bu ülke vatandaşına olumlu bir dönütü olması gerek.

Amisos' Alıntı:
Normu olmayan okullara görevlendirme yapılacak dendiği zaman koşa koşa gidilirse bu farkındalığı oluşturmak çok ZOR... imza kampanyası falan hikaye... atmıyorum imza falan... normu olmayıp ihtiyacım var diyen okula da gitmiyorum... eğer ihtiyaçları varsa kadro açsınlar...

Hala 1200 imza var, herkes kendi eylemini yapıyor tek başına. Hepimiz tek olsak da bir eyleme destek versek olmuyor mu acaba?

BBNET
Geri