Her okulda bir bilişim öğretmeni olsun...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bote09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
iyi ses getirmişiz..yalnız tek istediğimiz bu değil ki!
atanmışlar olarak bizim de durumumuz vahim.
nasıl yapsak ?

sakarya üniversitesi 4.sınıf öğrencileri bayagı aktif..çok emek vermişler sağolsunlar...deiğiniz gibi atanmışlar olarak bizde destek olalım .varsa güzel yeni fikirler yapalım

Attım imzamı, diğer arkadaşlara da haber vermek lazım. Twitter da ki gibi habersiz kalmasın çoğunluk.

ses getirmeye başlamıs arkadaslar çok basit evde cayınızı yudumlarken neden twitter ı kullanmıyoruz ben onu anlamıyorum ne olur bu konulara biraz eğilin

hadiii hocalarım imzalamayan kalmasın ve herkes face'den twitter'dan paylaşırsa daha çok kişiye ulaşabiliriz

imzaladım ama bıktım bu branştan, norm stresinden.. adam gibi bir branşa alan değişikliği hakkı versinler 1 dakika durmam..

btcikız' Alıntı:
imzaladım ama bıktım bu branştan, norm stresinden.. adam gibi bir branşa alan değişikliği hakkı versinler 1 dakika durmam..
ne yalan söyliyim ben de durmam

Arkadaşlar yine yanlış anlaşılmışız. Hurriyette atanamayan bilisayar öğretmenleri demiş. Oysa biz ders sayısı ve norm sorununu gündeme getirmeye çalışmamışmıydık?

ben de dün sdn forumda biri özel mesajla yollamış o zaman öğrendim girdim imzaladım. birlik bütünlük lazım bişeyler olması için. kaçamak konuşan arkadaşlara: bıktık hepimiz bıktık bu durumdan ama kaçarak olmaz. kalıp savaşarak hak elde edilir arkadaşlar başka yolu yok.

imzaladım bende bunu.
bahadır hocam haklısın tam anlaşamadık aslında baktığınızda norm sorunu çözüldüğünde atanamayan arkadaşlarımız içinde sorun ortadan kalkacak aynı şekil atanamayan arkadaşlarımızın sorunları çözülmesi demek bizim norm sorunununda çözülmesi demektir.

Bunu aciz, 5 senedir söylüyor bunu,,,
bakalım ne olacak...
teknolojiye yatırım yapan bir devlet, bunu kesinlikle göz ardı edemez.....

BBNET
Geri