exe uzantılı dosyalar internet explorerda açılıyor ne kayıt defterine girebiliyorum nede başka bir exe uzantılı dosyayı çalıştramıyorum. çözmü nedir bilen var mı yardım edebilecek ?
rasim535' Alıntı:
alideniz2000' Alıntı:işletim sisteminin tamamen sapıttığı böyle durumlardapawofeagle' Alıntı:exe uzantılı dosyalar internet explorerda açılıyor ne kayıt defterine girebiliyorum nede başka bir exe uzantılı dosyayı çalıştramıyorum. çözmü nedir bilen var mı yardım edebilecek ?
dosyaları yedekleyip,
sistemi yeniden kurmak diye bir seçenek olabilir mi?
EynelMefer' Alıntı:bunun için formata ne gerek var yaa..tek tıkla hallolumuştu benim karşılaştığım sorunda da herşey media player ile açılıyordu, exe fix reg diye bi dosya vardı tıkladık, sorun çözülmüştü...
EynelMefer' Alıntı:en ufak sıkıntılarda format diyenlere gelsin...
alideniz2000' Alıntı:microsoftun ekip kursa asla tahmin edemeyeceği sorunlar yaratıyorsunuz.pawofeagle' Alıntı::+1: :+1: :+1:EynelMefer' Alıntı:bunun için formata ne gerek var yaa..tek tıkla hallolumuştu benim karşılaştığım sorunda da herşey media player ile açılıyordu, exe fix reg diye bi dosya vardı tıkladık, sorun çözülmüştü...
sıkıntı halledildi benzer bir kayıt defteri düzenleyici ile sorunu çözdüm. cevap yazan herkese teşekkürler
verilen cevapları ciddiye almıyorsunuz.
sonra ne oluyorsa "sorunu" hallediyorsunuz.
madem hallediyorsunuz
neden yardım istiyorsunuz?
EynelMefer' Alıntı:google yaz , en az kaç kişi karşılaşmış bir gör, insanlar nasıl çözüm bulmuş bir gör, verilenleri yada senin dediğini yapsa zaten hala yedekleme ıvır zıvırıyla uğraşıyordu,zaten halletmek için soruyor , yoksa ağlama duvarımı burası yazsın otursun insanlar, kendide bi yandan elbette ki uğraşacak arada yazılanlara bakacak..neyse sen adacığına otur, haa sakın açılayım başka yerler keşfedeyim deme adada bile gezinme sakın, bişeyler öğrenirsen ne olur sonra halin...
nese sorun hallolmuş, seninle tartışmak da gereksizdir şimdi (sence),sencene uyuyorum... alideniz2000 e ...