Hepsiburada + Paraf 500 e Toplam 200 tl (çek + Parafpuan)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ofsati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ofsati

Aktif Üye
Reklam gibi olacak ama benim gibi telefon almayı düşünen birisine ilaç gibi geldi.
(Xperia tipo + Hafıza kartı + Kitap 504 tl harcadım 200 tl geri alcam)

500 tl harcamanıza hepsiburada 100tl hediye çeki veriyor.
Paraf kart sahibiyseniz 100 tl de parafpara geliyor.
500tl alt sınırına yakın almayı düşündüğünğüz bir ürün varsa 500tl ye 200 tl iade alıyorsunuz fena bir fırsat değil.

Paraflılar dışında 500tl ye 100 tl hediye çeki almak için girmeyin kampanyaya.
Paraflılar bu teklif 3 mart yani bugün bitiyor.

istanbul38' Alıntı:
hb 100 tl yi parca parçamı kullandırıyor

50TL lik 2 parçaya ayırıyor 15 gün harcama süresi tanıyor sonrasında harcamazsan siliyor.
500 değil toplamda 600TL harcıyorsun gibi oluyor doğal olarak.

hepsiburada da 1 mart itibari ile başladığı yazıyor ama bitiş tarihini göremedim hocam o bankanın sitesinde falan mı yazıyor

ofsati' Alıntı:
Reklam gibi olacak ama benim gibi telefon almayı düşünen birisine ilaç gibi geldi.

500tl alt sınırına yakın almayı düşündüğünğüz bir ürün varsa 500tl ye 200 tl iade alıyorsunuz fena bir fırsat değil.

Hocam 504tl harcamışsın, 200tl geri alcam diyorsun nasıl olcak bu anlamadım valla bişi?
lütfen biraz anlatırmısın bende almayı düşünüyorumda telefon, iphone5 alsam şimdi 2000tl ya 400 tl geri mi alcam nasıl olcak yani?

hediyeceki_02_02_2013_ozelsayfa.jpg

paraf3_28_02_2013.jpg

Kampanya Detayları:

http://www.hepsiburada.com/liste/Custom ... d=3850&m=1

http://www.hepsiburada.com/Liste/Custom ... d=3832&m=1

hocam hiç bulaşmayın :oops:
ben 2008den beri düzenli olarak hb'den alışveriş yapıyorum, geçen gün şöle bir eski siprişlerin toplamına baktım bugune kadar yaklaşık 60-62 bin TL lik alış veriş yapmışım(içerisinde eşe dosta yaptığım alışverişlerde var), toplamda 2000-2200 arası hediye çeki kazanmışım.

Yani demem o ki hediye çeki kullanacam diye ihtiyaç olmayan bissirü şey aldım.

zodiac' Alıntı:
ofsati' Alıntı:

Hocam 504tl harcamışsın, 200tl geri alcam diyorsun nasıl olcak bu anlamadım valla bişi?
lütfen biraz anlatırmısın bende almayı düşünüyorumda telefon, iphone5 alsam şimdi 2000tl ya 400 tl geri mi alcam nasıl olcak yani?

Hocam 500tl ve üzerine hepsiburada 100 tl hediye çeki veriyor kendi sitesinde kullanılmak üzere.
500 değil 10.000 tl lik alışveriş yapsanda alacağın çek 100tl sadece çek kazanmak için harcanması gereken min tutar 500 tl.

Ayrıca parafkart %20 puan veriyor ama puanın belli bir ust sınırı var 250tl sanırım.
Yani 500tl harcama yapsan 100 tl puan alacan 100tl hediye çeki alacan.
500 e 200 puan alacaksın ama ma 2000tl lik birşey aldınmı 400tl alayamacaksın

Konu hortladı 8-9 Mart tarihlerindede parafpuan veriliyor ama parafpuanları harcayacak yer bulabilen varmı içinizde.

evet hocam hiç bulaşmayın.. 100 tl için değmez... :shock:

Bizim arkadaş banka paraf puan hediye etmişti onu ekstreden indirim olarak kullanmış. Acaba alış verişte kazanılan paraf puanlarda ekstre indirimi var mı bilmiyorum. Bende S3 almayı düşünüyorum.

badsector' Alıntı:
Bizim arkadaş banka paraf puan hediye etmişti onu ekstreden indirim olarak kullanmış. Acaba alış verişte kazanılan paraf puanlarda ekstre indirimi var mı bilmiyorum. Bende S3 almayı düşünüyorum.

Halk bank müşteri hizmetlerini aradım ekstreden indirim yapılmıyormuş.

BBNET
Geri