Tef mezunu olanlar için 20 saat böte için 15 saat maaş karşılığıHalk Eğitimlerde 20 maaş karşılığı 20 ek ders zorunlu. Ek dersin zorunlu olmaması için gereken resmi yazışmaları yaparsanız arkadaşlar. Bir öğretmenin 40 saat zorunlu bir fiil derse girmesi kadar ( Bilgisayar başında 40 saat ) saçma bir şey olmaz. Meslek Liselerinde koordinatorlük şeflik gibi durumlar olduğu için biraz daha kolaydır diye düşünüyorum.
2013 ten beri halk eğitimdeyim. ilk 5 modülün sınavını 20 soruluk test yapıyorum. son modülün sunum hazırlama modülünde uygulama sınavı yapıyorum. kendilerini tanıtan 10 slaytlık bir sunum hazırlıyorum. tek modülden hem uygulama hem de test sınavı yapmanıza gerek yok.İlk defa bilgisayar işletmenliği kursu açıyorum pazartesi günü başlıyor sunum vs var nette baktım 6 modülden oluşuyormuş her modülün sonunda sınav mı yapıyoruz yoksa hepsi bitince mi yapılıyor bir de öneri ve tavsiyeleriniz varsa dinleyebilirim
20 saat maaş karşılığı tef mezunlarına eğitim fakültesi mezunları maaş karşılığı 15 saat hocam. ayrıyetten 40 saat zorunlu değil. 21 saat üzeri dilekçe verirsiniz olur biterHalk Eğitimlerde 20 maaş karşılığı 20 ek ders zorunlu. Ek dersin zorunlu olmaması için gereken resmi yazışmaları yaparsanız arkadaşlar. Bir öğretmenin 40 saat zorunlu bir fiil derse girmesi kadar ( Bilgisayar başında 40 saat ) saçma bir şey olmaz. Meslek Liselerinde koordinatorlük şeflik gibi durumlar olduğu için biraz daha kolaydır diye düşünüyorum.
Kitep satıştan kalkmış sanırım diğer linkte açılmıyor hocamkursun içeriği burada yazıyor. yalnız kurs kitabı almanızı öneriyorum. ben her kurs önce yenisi çıkan bir kitabı mutlaka alıyorum. içinde bissürü örnek oluyor video ders anlatımı vs zaten kursun sonunu rahat getiriyor size. bulabilirseniz https://www.kitapyurdu.com/kitap/bi...iTtYVp2gYs56YoPgiuzIxLGW8IkU0U9Zc_JMKZbL5za7_ şu kitap iyi
bu adrestede anlatılacak konular mevcut
Her modülün sonunda sınav yapmanız gerekiyor. Diyelim ki kursiyer ilk 3 modülü aldı ve sonrasında kursa devam edemedi. Aldığı modüllerden yapılan sınavlarda başarılı olmuşsa daha sonra aynı kursa yeniden başvurduğunda başarılı olduğu modüllerden muaf oluyor. Bu gibi durumlarda sorun yaşamamanız için her modül sonunda sınavını yapmanız uygun olacaktır.İlk defa bilgisayar işletmenliği kursu açıyorum pazartesi günü başlıyor sunum vs var nette baktım 6 modülden oluşuyormuş her modülün sonunda sınav mı yapıyoruz yoksa hepsi bitince mi yapılıyor bir de öneri ve tavsiyeleriniz varsa dinleyebilirim
Hocam hayırlı olsun. Zümrede farklı bir karar alabilirsiniz ama normalde her modülden teorik ve uygulamalı sınav yapabilirsiniz. Teorik sınavın %60'ı ile uygulama sınavının %40'ını kullanarak not girişi yapmalısınız.İlk defa bilgisayar işletmenliği kursu açıyorum pazartesi günü başlıyor sunum vs var nette baktım 6 modülden oluşuyormuş her modülün sonunda sınav mı yapıyoruz yoksa hepsi bitince mi yapılıyor bir de öneri ve tavsiyeleriniz varsa dinleyebilirim