HDMI SES SORUNU

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cahraz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cahraz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
mrb arkadaşlar,ekran kartından hdmı çıkısıyla koridordaki tvlere hem görüntü hemde ses'i aktarmayı başardık.yine ekran kartından dvı ilede ekrana görüntü vermeyi sağladık.ayrıca anakartın ses bölümünden amfiye bir kablo çıkarttık.ama bilgisayar ya tvye yada amfiye ses veriyor.kayıtlı ses aygıtlarından hangisini seçersen ona veriyor ya tv ye yada amfiye gönderiyor. aynı anda ikisinede ses vermemizi nasıl sağlayabilirim.bir fikri olan varmı?biosla ilgili yada yada?

NW66u

arkadaşlar pc'yi tv'ye bağladığımda görüntü var. ses bilgisayardan gelmeye devam ediyor. sağ alt köşedeki ses sistem ayarlarında hd audio simgesi çıkmıyor. yukarıdaki sorun yüzünden olduğunu düşünüyorum. sistemin tüm güncellemeleri yapıldı. ekran kartı sürücüleri kaldırılıp yeniden yüklendi. intel grafik ve ses sürücüleri kaldırılıp yeniden yüklendi. sorun hala devam ediyor. lütfen yardım.

osbitos' Alıntı:
NW66u

arkadaşlar pc'yi tv'ye bağladığımda görüntü var. ses bilgisayardan gelmeye devam ediyor. sağ alt köşedeki ses sistem ayarlarında hd audio simgesi çıkmıyor. yukarıdaki sorun yüzünden olduğunu düşünüyorum. sistemin tüm güncellemeleri yapıldı. ekran kartı sürücüleri kaldırılıp yeniden yüklendi. intel grafik ve ses sürücüleri kaldırılıp yeniden yüklendi. sorun hala devam ediyor. lütfen yardım.

Bu bende de oluyor. Laptopa hdmi takıp tv den hdmi seçiyorum görüntü var ses yok. Sonra, kabloyu çıkarıyorum, tv yi normale alıyorum, kabloyu takıp tv den hdmi a tekrar geçiş yapıyorum o zaman pc de ses düğmelerinde 2.si çıkıyor :)

BBNET
Geri