HDMI Kablo sorunu

Kodla Büyü

erden60

Seçkin Üye
Seçkin Üye
kullandığım bilgisayar Dell ınspıron one 2320 , ekran kartı GeForce GT 525M ,HDMI Kobluyu led tv taktım hiç algılamadı , ekran özelliklerinde 2 cil görüntü yok... ledtvde HDMI-3 gibi kablo görünmüyor, sadece uydunetin HDMI2 kablosunu görüyor...yardımlarınızı bekliyorum.

görüntüyü aktarın hocam fn+f8 gibi f8 temsili sizin laptopta farklı olabilir fonksiyon tuşlarını inceleyin üzerinde sembol yada yazıyla vardır.

Demhar' Alıntı:
görüntüyü aktarın hocam fn+f8 gibi f8 temsili sizin laptopta farklı olabilir fonksiyon tuşlarını inceleyin üzerinde sembol yada yazıyla vardır.
aktarıyorum kablo takılı değil dyor hocam....

Sürücülerin hepsi yüklü mü hocam chipset ekran kartı ve ses kartı.

Hocam tv ayarlarında kaynakların listeye eklenip çıkartıldığı bir yer var ise ordan hdmi çıkış sayısı arttırılabiliyor ise arttırın belki çözülür.

Ekran kartı kontrol programı menülerinden (İntel,ATI veya Nvidia) HDMI ile ilgili seçenekleri inceleyin.

algılama olsa donanımı (güvenle kaldır) aygıtı çıkması lazım değilmi sağ alt köşede bece sürücüden kaynaklanıyor ama chipset ekran kartı kurulu...

Hayır öyle olmuyor. Sadece yeni donanım bulundu sesi gelmesi lazım ve ekran kartının devreye girmesi lazım.
Windows simgesi+P basın görüntüyü clonlayın bakalım ne olacak.

projeksiyonu algılamadı....ayrıca yeni donanım bulmuyor zaten...sürücü soru veya kablo bozuk.

erden60' Alıntı:
projeksiyonu algılamadı....ayrıca yeni donanım bulmuyor zaten...sürücü soru veya kablo bozuk.
Televizyonun hangi HDMI portuna (HDMI1,HDMI2...) takmışsan kumandadan onu seçmelisin.

Hocam bu konuyla ilgili bir sorunla bende karşılaştım daha önce. Şöyle ki; arkadaşın birinde asus all in one et2400 marka bir bilgisayar var, hani şu sadece monitör gibi görünen hepsi içinde bilgisayarlardan. ati radeon hd bi ekran kartı var. driverlar falan da yüklü. hatta tüm driverlar yüklü. bilgisayarı ne tv'ye nede projeksiyona bağlayabildik. HDMI da VGA da çalışmıyor. Ne yaptıysam çözümü bulamadım. Ama sorunun ekran kartında olabileceğini düşünüyorum. Çünkü en güncel driver2ı indirdim. Kurarken hata verdi. Sonra driver'ı kaldırdım ne eskisini ne yenisini kuramadım yine hata verdi. Sistem geri yükleme ile eski haline getirdim PC'yi. Bir çözüm önerebilecek arkadaş varsa çok makbule geçer. Bir tek format atmak kaldı.

smile52' Alıntı:
Hocam bu konuyla ilgili bir sorunla bende karşılaştım daha önce. Şöyle ki; arkadaşın birinde asus all in one et2400 marka bir bilgisayar var, hani şu sadece monitör gibi görünen hepsi içinde bilgisayarlardan. ati radeon hd bi ekran kartı var. driverlar falan da yüklü. hatta tüm driverlar yüklü. bilgisayarı ne tv'ye nede projeksiyona bağlayabildik. HDMI da VGA da çalışmıyor. Ne yaptıysam çözümü bulamadım. Ama sorunun ekran kartında olabileceğini düşünüyorum. Çünkü en güncel driver2ı indirdim. Kurarken hata verdi. Sonra driver'ı kaldırdım ne eskisini ne yenisini kuramadım yine hata verdi. Sistem geri yükleme ile eski haline getirdim PC'yi. Bir çözüm önerebilecek arkadaş varsa çok makbule geçer. Bir tek format atmak kaldı.
ewet benim bilgisayarda odan markası değişik dell .....servisi arayacam artık.

bende dell 5110 var panasonic gw30 plazmaya bağlamak için 10 liraya bir hdmi almıştım. taktım olmadı her türlü permutasyon olasılığı denedim olmadı. ama sadece çıkarırkrn mi bir clik sesi geliyordu sanırım. ben de sallaım gitti. any dvd convertör le çeviriyorum formata filmi flash tan izliyorum.

kablo dan kaynaklanıyor olabilir bence çalışan bir kaboyla deneyin

BBNET
Geri