G graur Aktif Üye Mesajlar 228 12 Şubat 2013 #1 Aralarında ne fark var? siz hangisini tercih ediyorsunuz?
Z zilal Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,831 12 Şubat 2013 #3 Türk kahvesi en faydalı ve zararsız olanıymış. Ben kahve içmiyorum pek, içtiğim zaman da Türk kahvesi
Türk kahvesi en faydalı ve zararsız olanıymış. Ben kahve içmiyorum pek, içtiğim zaman da Türk kahvesi
G gelişimci Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 580 13 Şubat 2013 #6 birkan' Alıntı: hepsi herbirinin tadı ayrı zamanı ayrı Genişletmek için tıkla ... :++:
serdengeçti Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,121 13 Şubat 2013 #7 Türk kahvesinin yanında diğerlerinin esamesi okunmaz.
A alive Aktif Üye Mesajlar 146 13 Şubat 2013 #8 serdengecti' Alıntı: Türk kahvesinin yanında diğerlerinin esamesi okunmaz. Genişletmek için tıkla ... Hocam ne yaptın ya kahve krizine sokacaksın bizi :++:
serdengecti' Alıntı: Türk kahvesinin yanında diğerlerinin esamesi okunmaz. Genişletmek için tıkla ... Hocam ne yaptın ya kahve krizine sokacaksın bizi :++:
gezginefe Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 447 13 Şubat 2013 #10 En iyisi tabi ki bizim kahvemiz :+1: ama onu bulamadım hazır kahve içiyorum şu an :mrgreen: