Mantık olarak harika bir fikir düşünmüşsünüz, çok eğlenceli bir etkinlik olmuştur. Hocam yaptığınız çalışmanın dökümanlarını paylaşabilir misiniz? TeşekkürlerBen dönem içinde yaptım buna benzer. Scratch kodlarını kullanarak bir yol haritası hazırladım. Bir sınıfa ulaştılar orada İngilizce öğretmeninin hazırladığı bulmacaya ulaştılar. Daha sonra bulmacayı çözüp başka bir yönlendirmeye ulaştılar. En son Müdür Yrd. bir bilmece sordu. Ve tamamlandı.
Tebrikler hocam, çok güzel bir etkinlik hazırlamışsınız. Örnek teşkil etmesi açısından dokümanları paylaşırsanız seviniriz...Ben dönem içinde yaptım buna benzer. Scratch kodlarını kullanarak bir yol haritası hazırladım. Bir sınıfa ulaştılar orada İngilizce öğretmeninin hazırladığı bulmacaya ulaştılar. Daha sonra bulmacayı çözüp başka bir yönlendirmeye ulaştılar. En son Müdür Yrd. bir bilmece sordu. Ve tamamlandı.
Hocam gerçekten harika bir çalışma yapmışsınız emeğiniz için teşekkür ederim, macelarla dolu ve sonu heyecanla takip edilen film gibi olmuş resmenBunlar haricinde akış şu sekilde idi;
-ilk olarak okulun girisinden ustteki yonlendirme ile baslayip bir sinifa ulastilar. Bulmacayi cozduler. Siniftaki tahtada bulmacayi cozunce beni oku diye kocaman bir kagit vardi. Sinifta gizlenmis ipucunu bulmasini istiyordu. İpucunu aradilar. Orada azimle buraya geldikleri icin tebrik eden bir yazi ve okul mudur yardimcisina girmeleri soyleyen bir uyari vardi. En son mudur yardimcisina 5 tane bulmaca hazirlayip 5 zarfin icine koyduk. Gelen ogrenciler zarflardan birini secip bulmacayi cevaplamaya calistilar.
- Süreç boyunca kronometre calisti. Ilk tamamlayan sinifa cikolata dagittik.
-Ögrenciler 5. sınıflardı. Kendi ekiplerini sectiler.
- Tüm dokümanlara yarın ulaşıp gondermeye çalışayım.
Hocam bulmacaları ve çözümlerini de ekler misiniz? Çok teşekkür ederim.Bu Haydi Etkinlik Üretelim etkinliği için hazırladığım. rapor. Farklı bir etkinlik. Üstteki parkurun psd dosyası var birde yönlendirme için kullandığım motivasyon sözünün görseli var.
Öncelikle hocamızın emeğine sağlık.Hocam dosya açılmıyor. Size zahmet bende alabilir miyim mail adresimi göndersem
Hocam size zahmet banada atar misiniz teşekkür ederimEvet yarin ingilizce ogretmeninden bulmacanin da dosyasini alacagim. Hepsini birlikte mail atarim