hayattan keyif almaya bakın

Kodla Büyü

0nursah

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar genelde günlerimiz stresli geçiyor okulla müdürle öğrenciyle veliyle uğraşayım derken hepimiz geriliyoruz, forumda da sürekli sıkıntımızı ifade eden başlıklar açıyoruz. Anlaşıldı hayat böyle geçip gidecek en azından keyif almaya bakayım diyerekten yola çıktım ve artık her olaya mizahi bir bakışla yaklaşıyorum. Sonuç vermeye de başladı, zaten ben normalde muhabbet bir insanımdır birde öğrencilerin masum hallerini yakaladıkça dayanamayıp onları makaraya alıyorum inanın biraz eğlence katıyo hayatımıza. hem çocuklar hem ben katıla katıla güldüğümüz oluyo bazı şakalaşmalarımızda. iki örnek vereyim bahsettiğimden, araştırmaya gelen çocukla aramda geçen diyalog;

- Hocam ben araştırma yapacaktım girebilir miyim
- Neyi araştıracan oğlum
- Sıvıların basıncını hocam
-(o sırada müzik dinleyen ve rahatının bozulmasını isemeyen ben) Evladım senin haberin yokmu
- Neyden hocam
- Avrupa birliği aldığı kararla sıvıların basıncını kaldırdı. Artık sıvılar basınç yapmıyor
-........(enteresan bir yüz ifadesi)
- Git fen hocana söyle yürü kaldırılmış sıvı basınçları de verdiği ödevi geri alsın
- İyi
.
.
.(1 dakika sonra)
.
.
.
- Ya hocam yaaaa :))
- Gel gel otur şu bilgisayara da araştır Allahımın safı
(karşılıklı gülüşmeler)

Az önce gerçekleşen bir diğer hadise
-(yazıcıdan Amasyadaki kral kaya resimlerini çıkaran çocuk) Hocam kaç lira verecem
- 5 tl oğlum
- Hocam 25 kuruş değil mi resim çıkartmak
- Ama bu kaya resmi, yazıcıyı ne yapıyo biliyon mu sen
- (burayı hafiften kızarak söylüyor) İyide kaya mı koyduk sanki içine
- Olsun kaya resmi sonuçta zarar veriyo makinaya
- 5 liram yok ama
- Borç yazayım yarın getir
-(arkasını döndüğü gibi gider)
- Oğlum şaka lan şaka 25 kuruş ver tamam korkma gel :))

Arkadaşlar kendinizi eğlendirecek bişey bulamazsanız hayat çekilmez. Tavsiyemdir :)

ben aşağıdakileri yapınca mutlu oluyorum
dizi izlemek
müzik dinlemek
alış-veriş
işe yarar şeyler öğrenmek
uyumak :)

bu konuyu okurken bile keyfim kaçtı (@0nursah seninle alakalı değil)

çocuklardan çıktı parası alamıyorum, içim el vermiyor. Zaten çoğu köyden geliyor taşımalı olarak. Harçlıkları ya var ya yok :(

Toner de benim cepten.

girdap08' Alıntı:
bu konuyu okurken bile keyfim kaçtı (@0nursah seninle alakalı değil)

çocuklardan çıktı parası alamıyorum, içim el vermiyor. Zaten çoğu köyden geliyor taşımalı olarak. Harçlıkları ya var ya yok :(

Toner de benim cepten.

hocam burda pek sizin orası gibi değil durum. durumları hiç fena sayılmaz bizim öğrencilerin. örneğin günde 5 tl den fazla kantinde harcayan çok öğrenci var. bende ilk başlarda para falan almamıştım bi baktım ki kimisi beşiktaşın logosunu kimisi ismail yk nın resimlerini çıkarıyo. toner yetirmenin yolu yok müdüre söyledim sayfa başına para al hocam dedi. o günden beridir alıp deftere de yazıyorum herkes de işine lazım olanı çıkarıyo. kimisi parasını verecem deyip saçma sapan lüzumsuz şeyleri çıkaracak oluyo, onlara da kaybol lan burdan deyip kovalıyorum :)

bende bir okula atandım lab daki pclere counter strike gta vs. oyunlar kurulmuş daha önce,öğrenciler de ders çıkışı ücret karşılığı gelip oynuyorlarmış okullar hayat olsun projesi dahilinde mi yapılıyor bu arkadaşlar?ben her şeyi kaldırıyorum.

Mr.Spermata' Alıntı:
bende bir okula atandım lab daki pclere counter strike gta vs. oyunlar kurulmuş daha önce,öğrenciler de ders çıkışı ücret karşılığı gelip oynuyorlarmış okullar hayat olsun projesi dahilinde mi yapılıyor bu arkadaşlar?ben her şeyi kaldırıyorum.

benim geldiğim okulda da öyleymiş, kulaklık kullanma bile paralıymış..hepsini formatlamıştım pclerin, oyun filan da oynatmıyorum, sadece çıktı ücreti alıyorum..

BBNET
Geri