Hayatta en zor şey

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Hayatta en zor şey de;
İnsanın kendi kendini teselli etmek zorunda kalmasıdır.

* William Shakespeare

Ekli dosyalar

• teselli.jpg
    teselli.jpg
    52.1 KB · Görüntüleme: 1,443
hayır bence en zor şey insanın boş zamanı dolduramamasıdır.
yada

bir beklentisinin olmaması diyebiliriz heyecan bittikten sonra herşey biter.

Hayatta en zor olan
Bir insanı tanımak
Kabul etmek huylarını
Değişmeden bir olmak
Söz müzik ajda pekkan.

Google amcada öyle söylüyor :)

bence hayatta en zor şey ANNE-BABA olmaktır. Çocuğun hsta olduğunda onun acısına dayanamazsın, ağlasa neden ağladığını bilemezsin bizim gibi çalışan anneler bakıcıya bırakır akşama kadar onu düşünür en zoru da bu, hiç bir zaman eskisi gibi kafanı rahatca yastığa koyamazsın hep içinde bir korku neden yemek yemedi neden çok ağladı vs vs vs...yine de tüm zorluklarına rağmen Allah herkese nasip etsin. Allah hiç kimseyi evlad ile sınamasın ...herseye ragmen hersey için çok şükür Allah a......

şu yaşıma kadar gördüğüm en büyük zorluk: yıllardır tanıdığı,sevdiği ile evleneli daha 10 ay olan bir arkadaşımın, eşinin, bir cumartesi günü ani bir kalp krizi sonucu kollarında vefat etmesi...
herkes baş sağlığı diledi geçti, hayatlarına devam ediyorlar, ortak arkadaşlarımızın eşleri ile gülüş cümbüş fotoları yayınlayabilmelerini aklım almıyor.
arkadaşıma çok üzülüyorum, Allah kimseleri sevdikleriyle imtihan etmesin.. En büyük acı sevdiğini yitirmek olsa gerek...
İnsan elindeyken hep orada kalacak sanıyor. Maalesef bir gün aklımıza gelen tüm sevdiklerimiz ulaşamayacağımız kadar uzaklaşacaklar... Hayattayken kıymet bilmeli, sevmeli, sevilmeli...

Özgürlüğünün kısıtlanmış olmasıdır ve bu konuda çaresiz bırakılmış olmasıdır

Hayatta En zor şey "EVLAT ACISI" bunu gördüm.

Arkadaşım iki çocuğunu kazada kaybetti. Sonra annemi babamı kardeşimi eşimi kaybettiğimi düşündüm hepsinin acısı farklı oldu ama evladımın acısını düşündüm. Hayal bile edemedim.

Not: Peygamberlerin çoğu evlat acısını öyle yada böyle tadmışlardır. Düşünün ne kadar büyük acı olduğunu.

BBNET
Geri