..hayal gücü ??

Kodla Büyü

chernobil

Aktif Üye
merhaba arkadaslar ..Ben Photoshop , Flash , Corel Draw programlarını kullanmayı biliyorum .. Ama benim sorunum hayal gücümle ilgili biraz ..programın herşeyini kullanmayı biliyorum ama ne yapacagımı bilmiyorum..Ne yapacagını bilmedikten sonra programı bilmek te biraz boş oluyor .. hayal gücümü geliştirmem için ne yapmam lazım ..internette şöyle bir site var linke bakın ..Adam grafik tasarım dersi vermiş yani Büyük harfin siteye nasıl bir güzellik verdigini anlatmıs .. Sizin bildiginiz böyle ders veren siteler varsa yazarmısınız ?

LİNK

http://www.sanalkurs.net/baslangicta-bu ... -1798.html

Gercekten guzel bir calismaymis hocam tesekkurler. O sıkıntı bende de var aslında, hayal gucu iyi olmayınca istedigin kadar program v.s bil :(

Hocam yani varlık içinde yokluk çekmek gibi oluyor herhalde.... malesef bildiğimiz öyle bir site yok hocam.. ama tasarım yapa yapa tecrübe kazanabiliriz..

Evet Hocam varlık içinde yokluk çekmek gibi bişey oluyor .. Ben sadece Yolladıgım linkteki sitede biraz anlatmıslar ..ama yeterli degil.. osayrac hocamın dedigi gibi tasarım yapa yapa gelişir ama .. o zamana kadar baya yorulacagız heralde :)

Evet hocam zaman alacak gibi ...Ama emeklemeden yürümeyi öğrenemeyiz....

sanal kursu biliyordum güzel egitim veriyor grecekten güzel bilgiler var

tesekkürler arkadasim sanirim hayal gücümüzü ufkumuzu geliştirmek gerek

İyide hayal gücünü bence kişisel bir olaydır...Site verirsek sadece onu taklit etmiş olmaz mıyız?
Bu arada öyle bir site bilmiyorum :)))))

Hocam hayal gücünü geliştirmek için bol bol hayal kurun.Kendinize bir kelime olay belirleyin onun üzerine düşünün.Hayal edin.
Her ne kadar Eşyaya hapsedilmiş akıl sizi zorlasa da Sonsuz olan zekanız bu işibaşarabilir.Çünkü bu insanların yaratılışında var...

BBNET
Geri