hatasız 2009 toyota dizel

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wgolf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hocam aracınız gercekten cok temızmıs. ılanlarda gorduysenız bende 2009 eleganta 38.500 ıstıyorum. ama sızın arac hıc kullanılmamıs :)

Çok istemişsin
buna bu kadar vereceğine şuna şu kadar ver.
bak link veriyorum.
bu paraya arkadaş şunu almıştı
mesajlarına hazır ol :D

öyle bişey yoktur bakımları servise yaptırdıktan sonra bişey olmaz zaten 5 yıl garantili araç rahat 300.000 km görür

bazı dizel kullanmayı bilmeyen insanlar vardır dizel 3500 4000 devirde kullananlar var etrafında yağını 10.000 de değilde 15.000 de değiştirenler var
motoru yağ yakanları ben az çok bilirim

hocam bende dizel corolla var. lütfen kullanan yorum yapsın. şu şöyle dedi bu böyle dedi demeyin. çok az yakıyor. performansı beni hiç üzmedi. öyle yokuşta falan bayıldığı da yok. sınıfının en sessiz dizelidir. yağ yakıyor. ama 5000 km de 200 gr felan. lütfen bu kadar acımasız olmayın. insaf.

Araç şasi numarası başlangıcı ne hocam, Japon menşei ise sorun yok. Bazı montaj toyotaların yağ yaktığı doğru ama yeni modellerde bu arıza giderildi diye biliyorum. Bunun dışında aracını temiz ama fiyat baya bi yüksek, elegant filan olsa o fiyatlar ederdi ama comfort modelin bu kadar paraya satılacağını ben düşünmüyorum açıkçası. Havalar ısınınca 2. el piyasası uçuyor benim anladığım.

toyota auris yada corolla nın 2008 ve öncesi dizellerine bakılması daha doğru olacaktır..

BBNET
Geri