Hatalı Şifre

Kodla Büyü

bilisim-tef

Seçkin Üye
Seçkin Üye
faz 2 akıllı tahta admin şifresinin değiştirdim. fakat değişiklikten sonra şifre hatalı diyor. şifreyi doğru girdiğime eminim. başına gelen var mı? mecburen sıfırlayacağım artık.

hocam benzer durum başıma geldi sebep şu idi:şifre yazarken dokunmatik klavye farkında olmadan bazı karakterleri iki kere yazıyormuş.

Bende geçenlerde faz 1'e sifre verdim. Vestel kullanıcısı yoktu, administrator kullanıcısı şifre verdim. Bilgisayar kapatılıp açılınca administrator yok oldu yerine vestel kullanıcısı geldi. Birçok şifre denememe rağmen girmedi. Mecbur yeniden imaj yukledim. Bu yüzden tahta lara bir daha şifre koymamaya karar verdim.

bilisim-tef' Alıntı:
faz 2 akıllı tahta admin şifresinin değiştirdim. fakat değişiklikten sonra şifre hatalı diyor. şifreyi doğru girdiğime eminim. başına gelen var mı? mecburen sıfırlayacağım artık.

problem kullanıcı adından kaynaklanıyormuş. kullanıcı adını değiştirmeme rağmen, eski kullanıcı adı ve yeni şifreyle açıldı. bilgisayarım -yönet kısmından kullanıcı hesaplarına girip kullanıcı adını öyle değiştirdim.

BBNET
Geri