Hat ve tarife önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ofsati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ofsati

Aktif Üye
Avealıyım. Interneti kapsamayan bir tarifem var 30 tl lik (konuma + sms içeriyor 500 dk konuşma sürem var)

Ben her üçünüde kapsayan ama ağırlıklı olarak konumşma ve internet payı fazla olan bir tarife ve operator arıyorum.

en az 500dk konuşma
en az 1 gb internet (mumkunse kota bitiminde 128 kb gibi bir veriaktarim hızı ile devam eden sınırsız)
500 sms (sms hiç olmasada olur)

Bunun gibi bir paket arıyorum ama hangi operatorun hangi tarifesine baksam kafam karışık.
Sizlerin tarifesi nedir.
Benim gibi cepten net kullananlar ve ortalama konusanların faturasın ve tarifesini merak ediyorum.

Avea Bal 250 paketi
250 dk her yöne
250 mb internet
250 sms her yönte

20 TL

Akıllı Kamu Tarifesiyle ayda 35 TL'ye yurt içinde Avealılarla 3.000 dakika ve her yöne 500 dakika konuşabilir,
ayrıca 2 GB cepten internet kullanımına sahip olabilirsiniz...

Gök_Tuğ' Alıntı:
Akıllı Kamu Tarifesiyle ayda 35 TL'ye yurt içinde Avealılarla 3.000 dakika ve her yöne 500 dakika konuşabilir,

Bende bunu önerecektim. Bugün telsimden geçiş yaptım aveaya. Ben yıkılan tarifdeye geçtim. 500 dakika her yöne ve 1 gb internet var 23 liraya. Tek sıkıntısı faturasız hat oluşu. Sırf bu yüzden 35 liralık hattı kullansam mı diye düşünmüyor değilim hani...

avea yı yıllarca kullandım arkadas bır kere olsun tarıfe ucretı neyse o gelmez mı ınsana yok arkadas son 2 yıldır turkcell kamu kullanıyorum 1000 dakıka 1000 sms ıstersen ınternet paketıde ek alıyosun ben gayet memnunum bıtmeyen dakıkalar bır sonrakı aya devredılıyor bırde turkcell kalıtesı yasıyosun.Avea mı yok arkdas altından olsa yaramaz bana
AVEA DA hiç bi zaman dedikleri ücret gelmiyo

mitto' Alıntı:
Gök_Tuğ' Alıntı:

Bende bunu önerecektim. Bugün telsimden geçiş yaptım aveaya. Ben yıkılan tarifdeye geçtim. 500 dakika her yöne ve 1 gb internet var 23 liraya. Tek sıkıntısı faturasız hat oluşu. Sırf bu yüzden 35 liralık hattı kullansam mı diye düşünmüyor değilim hani...

Bu yıkılan tarifede tek sakatlık faturasiz oluşu değil ücretlendirmenin 60 saniyede bir olması 2 saniye de konuşsan 1 dakika düşüyor süreden

Avea yıkılan pakete geçtim bu hafta başında her yöne 500dk + 1000sms + 1GB internet 23TL
ama yeni hat veya numara taşıma için geçerli...

akıllı kamuya 250 sms koysalar ne olurdu sanki bugün geçerdim tarifeye. şuan turkcell kullanıyorum. istanbuldayım okulda arkadaşların avea var hız testi yapıyoruz üçe dörde katlıyor ama çok pahalı. ilk fırsatta kör topal yarı fiyatına geçicem. okulda net var evde var sağa sola gidince lazım sadece.

Avea seç paketinde her yöne 500dk=20 + seç bağlan sınırsız 10= 30 TL. Ancak avea içinden tarife geçişi yok. Avea içi geçişte aynı paket 40 TL. Farklı operatöre gidip geri gelirsen ilk geçişte 30 tl isteniyor. Avea müşteri hizmetlerini ikna edebilirseniz Avea içi geçişte 12 aylık taahhüt alarak yapabiliyor ama her arayana bu tarife geçişini gerçekleştirmiyorlar. İnternet hızı 1 Mb. adil kullanım 1 Gb ve kota dolumundan sonra hız 96Kbps ya da 128 Kbps ye düşüyor. Bağlantıda çok ciddi sorun yok şimdilik.

BBNET
Geri