Harika bir Joomla Sitesi (Otamatik Kurulumu Paylaşıyorum)

Kodla Büyü

selcuk_hoca

Aktif Üye
ARKADAŞLAR BENCE JOOMLANIN EN BAŞARILI TEMASI...
SHAPER NEO.
2 FARKLI İZLEME SİTESİ VE KURULUMUNU PAYLAŞIYORUM. BU TEMA BENCE 10 ÜZERİNDEN 10 :)

ÖNİZLEME : http://hocalarfm.com/

İNDİRME: http://www.hocalar.site88.net/kur/

555384_614849088531600_1800561103_n.png

ÖNİZLEME : http://hocalarfm.com/

İNDİRME: http://www.hocalar.site88.net/kur/

MODÜL POZİSYONU EKTEDİR...

Ekli dosyalar

• modulepositions.jpg
    modulepositions.jpg
    135.9 KB · Görüntüleme: 1,545
selcuk_hoca' Alıntı:
egitimci.' Alıntı:
bu tema ücretli tema benim bildiğim... uyarı olarak yazayım...

HOCAM SİZİ KIRAMADIM LİNKİ KALDIRDIM. HARBİDEN EĞİTİMCİYMİŞSİNİZ. Dreamwiawer e CS 5 e Photoshop ve Office Programlarınızda Paralı Umarım parayla almışsınızdır. İşletim Sistemi de parayla. :)
..
adam sizi uyarmış bu sitem niye.

bu tarz premium temalar için siteyi uyarlıyorsunuz, bir sürü ekstra şey ekliyorsunuz. ve bu ekledikleriniz vt yedeğinize dahil olmuyor. bir süre sonra bir mail. "tema ücretli parasını ödemezseniz haklarımızı ararız" ondan sonra tüm emekler boşe gitsin

hocamınki dosthane bir uyarı. nedense doğru söyleyeni gerçekten dokuz köyden kovar olduk.

selcuk_hoca' Alıntı:
egitimci.' Alıntı:

HOCAM SİZİ KIRAMADIM LİNKİ KALDIRDIM. HARBİDEN EĞİTİMCİYMİŞSİNİZ. Dreamwiawer e CS 5 e Photoshop ve Office Programlarınızda Paralı Umarım parayla almışsınızdır. İşletim Sistemi de parayla. :)
Adamsınnn... Güldüm, çok. :)

BaRBaRYaN' Alıntı:
selcuk_hoca' Alıntı:
egitimci.' Alıntı:

..
adam sizi uyarmış bu sitem niye.

bu tarz premium temalar için siteyi uyarlıyorsunuz, bir sürü ekstra şey ekliyorsunuz. ve bu ekledikleriniz vt yedeğinize dahil olmuyor. bir süre sonra bir mail. "tema ücretli parasını ödemezseniz haklarımızı ararız" ondan sonra tüm emekler boşe gitsin

hocamınki dosthane bir uyarı. nedense doğru söyleyeni gerçekten dokuz köyden kovar olduk.

HOCAM BENİMKİSİ SİTEM DEĞİL, NEDENSE MİLLET OLARAK EKSİK ARAMAYI SEVİYORUZ. CİDDEN BEN ESPRİ OLSUN DİYE YAZDIM. YEMİŞİM TEMASINI. MODÜLLERİ BEDAVA OLDUĞU İÇİN SHAPER NEO TEMASINDA LİSANS ARAMIYOR. HATTA PHONEX TEMASIDA OLSA GEREK. BEN PAYLAŞMAK İSTEDİM SADECE. :wink:

öncelikle selçuk hocaya paylaşımı için teşekkür ediyorum. prensip olarak wa-reze karşı değilim. sonuçta bilgisayarımızda kullandığımız tüm programlara para verip alsak bilgisayar parasını katbekat geçer. yalnız şöyle bir durum var kendi bilgisayarımı sadece ben kullanıyorum benden başka kimse görmez içinde ne olduğunu bilmez, wa-rez de kullansam lisanslı da kullansam sonçta ben kullanacağım hangisi hesabıma gelirse onu yaparım
yalnız iş site kurmaya gelince durum değişiyor site, tüm dünyaya açıktır hele hele bir firma sahibine site yaptıysan o firmanın parasıyla yaptığın siteyi wa-rez temayla yaparsan hem firmayı hem de kendini tehlikeye atmış olursun. senin yaptığın tasarım tüm dünyaya açıktır tema firmasının bunu görmesine engel olamazsın.
bir de şöyle bir gerçek var türkiyede şimdiye kadar hiçbir siteye wa-rez tema kullandı diye bir ceza geldiğini görmedim bu nedenle bu işi o kadar abartmaya gerek de yok, kullanan da kendine kullanmayan da kendine. paylaşım yapan kişi bu riskleri göze alıp paylaştıysa bence ona yüklenmemek lazım.

k.cokol' Alıntı:
öncelikle selçuk hocaya paylaşımı için teşekkür ediyorum. prensip olarak wa-reze karşı değilim. sonuçta bilgisayarımızda kullandığımız tüm programlara para verip alsak bilgisayar parasını katbekat geçer. yalnız şöyle bir durum var kendi bilgisayarımı sadece ben kullanıyorum benden başka kimse görmez içinde ne olduğunu bilmez, wa-rez de kullansam lisanslı da kullansam sonçta ben kullanacağım hangisi hesabıma gelirse onu yaparım
yalnız iş site kurmaya gelince durum değişiyor site, tüm dünyaya açıktır hele hele bir firma sahibine site yaptıysan o firmanın parasıyla yaptığın siteyi wa-rez temayla yaparsan hem firmayı hem de kendini tehlikeye atmış olursun. senin yaptığın tasarım tüm dünyaya açıktır tema firmasının bunu görmesine engel olamazsın.
bir de şöyle bir gerçek var türkiyede şimdiye kadar hiçbir siteye wa-rez tema kullandı diye bir ceza geldiğini görmedim bu nedenle bu işi o kadar abartmaya gerek de yok, kullanan da kendine kullanmayan da kendine. paylaşım yapan kişi bu riskleri göze alıp paylaştıysa bence ona yüklenmemek lazım.

HOCAM AĞZINA SAĞLIK OLAYI NE GÜZEL AÇIKLAMIŞSIN. SÜPERSİN. SİTEYİ BİTİRDİM BU ARADA. İSTEYEN ARKADAŞLARADA PM ATTIM. JOOMLA MÜTHİŞ BİŞİ YA.

selcuk_hoca' Alıntı:
egitimci.' Alıntı:

hocam görmedim yazdığın cevabı daha doğrusu ATTIĞIN İFTİRAYI... evimde de okulda da kullanılan bilgisayarlarda bir tane korsan yazılım bulursan benim kurduğum, dediğinde haklı çıkarsın ancak yok... ben kesinlikle korsan yazılım belgesel müzik film indirmem,izlemem, dinlemem... bu arada attığın iftira için elbet bir gün hesap sorulur...

egitimci.' Alıntı:
selcuk_hoca' Alıntı:
egitimci.' Alıntı:

hocam görmedim yazdığın cevabı daha doğrusu ATTIĞIN İFTİRAYI... evimde de okulda da kullanılan bilgisayarlarda bir tane korsan yazılım bulursan benim kurduğum, dediğinde haklı çıkarsın ancak yok... ben kesinlikle korsan yazılım belgesel müzik film indirmem,izlemem, dinlemem... bu arada attığın iftira için elbet bir gün hesap sorulur...

İFTİRA DEĞİL HOCAM BENİMKİSİ. TEKRAR OKURSAN SEVİNİRİM. ÖZÜR DİLERİM YANLIŞ ANLADIYSAN. SADECE ÜZÜLDÜM YAZDIĞINA. GEREK YOK HOCAM ÜCRETLİ YADA ÜCRETSİZ OLMASI ÖNEMLİ DEĞİL. BU TEMANIN BİLEŞENLERİ VE MODÜLLERİ ÜCRETSİZ OLDUĞU İÇİN SHAPER BAZI TEMALARDA LİSANS ARAMIYOR. SHAPER SİTESİNE ÜYE OLURSAN ÜCRETSİZ İNDİRİRSİN.

selçuk hocam, nükteli yazınıza sadece cevap yazdım.. bu son yazdığınız mesajı bir önceki bana yazdığınız mesajda yazmış olsaydınız bu kadar uzamayacaktı zaten... ben uyarı yaparak bu konuda dikkat eden arkadaşları sadece uyarmak istemiştim başka bir şey değil... sizinle veya bir başkasıyla bir sorunum yok olmaz da..kişilerle uğramayı pek sevmem...

egitimci.' Alıntı:
selçuk hocam, nükteli yazınıza sadece cevap yazdım.. bu son yazdığınız mesajı bir önceki bana yazdığınız mesajda yazmış olsaydınız bu kadar uzamayacaktı zaten... ben uyarı yaparak bu konuda dikkat eden arkadaşları sadece uyarmak istemiştim başka bir şey değil... sizinle veya bir başkasıyla bir sorunum yok olmaz da..kişilerle uğramayı pek sevmem...
sıkıntı yok hocam. Yanlış anladık birbirimizi. Kusura bakmayın. sildim zaten yazdığımı.

tinyamasisurum0' Alıntı:
hocam elinize sağlık fakat tema çok kötü. hatta tema bile denemez bence.
+1
joomlashaper in temaları göze hiç hoş görünmüyor, aynı çizgi film gibi. joomlashaper kullanacağıma klasik free bir tema kullanırım daha iyi
joomlaart, yootheme, rockettheme gibi öncü ve işini layığıyla yapan firmaların temalarını kullan bence

Daha önce de söyledim, hocam haddinizi bileceksiniz.
Joomla da iki temaya bilgi girmekle, sayfanın sağında solunda gif hoplatmakla Web tasarım konusunda harika,mükemmel diye site paylaşmayın. Gidin branşınızla ilgili kendinizi geliştirin egonuzu branşınızla ilgili havalara girerek tatmin edin.
Prim vermeyin sizde arkadaşlar.

aradaugrarim' Alıntı:
Daha önce de söyledim, hocam haddinizi bileceksiniz.
Joomla da iki temaya bilgi girmekle, sayfanın sağında solunda gif hoplatmakla Web tasarım konusunda harika,mükemmel diye site paylaşmayın. Gidin branşınızla ilgili kendinizi geliştirin egonuzu branşınızla ilgili havalara girerek tatmin edin.
Prim vermeyin sizde arkadaşlar.
HERKES SİZİN KADAR PROFESSİONEL DEĞİL HOCAM SAKİN OLUN. BURDA SDİK YARIŞTIRAN YOK BEN SADECE İŞİNE YARACAK ARKADAŞLAR İÇİN PAYLAŞTIM. HADDİNİ BİLMEK NE OLUYOR ONUDA ANLAMIŞ DEĞİLİM AMA BU TEMAYI BENDEN 130 KİŞİ İSTEDİ. BEN O TEMA İLE İSTER GİF HOPLATIRIM İSTER FLASH BU BENİM TERCİHİM. DİKKAT ETTİYSEN BEN SİTEYİ DEĞİL TEMAYI HATTA QİCKSTART I PAYLAŞTIM. İSTEYEN İSTEDİĞİNİ HOPLATSIN. BU ARADA GÜNÜMÜZDE DE İSTEYEN İSTEĞİ BRANŞA GEÇEBİLİYOR. SINIFÇILARI BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ YAPTILAR BİZ DE BIRAKIN BİRAZ BİLİŞİM DÜNYASINA TAKILALIM. BRANŞINIZ DA GÖZÜM YOK MERAK ETMEYİN.

k.cokol' Alıntı:
tinyamasisurum0' Alıntı:
hocam elinize sağlık fakat tema çok kötü. hatta tema bile denemez bence.
+1
joomlashaper in temaları göze hiç hoş görünmüyor, aynı çizgi film gibi. joomlashaper kullanacağıma klasik free bir tema kullanırım daha iyi
joomlaart, yootheme, rockettheme gibi öncü ve işini layığıyla yapan firmaların temalarını kullan bence

hocam temada önemli olan görsellik değil işlevselliktir. Yani şunu demek istiyorum Bileşen ve modüller yönünden gerçekten shaper daha başarılı.
yoksa her temaya aynı başlıkları aynı resimleri aynı haberleri aynı menuleri koy görünüm aynıdır. Ben shaper için üretilmiş bileşenleri ve modülleri daha çok seviyorum. hatasız çalışıyor.

dinlettiğin müziklerin cdleri var mı ikinci devlete vergi ödyormusun, radyolar boşuna kurulmadı.

başın belaya girmesin derim

tati' Alıntı:
dinlettiğin müziklerin cdleri var mı ikinci devlete vergi ödyormusun, radyolar boşuna kurulmadı.

başın belaya girmesin derim
var hocam. Rahat ol. Frekans alındı. Verici dikiliyor ilçeye. Gerekli Evraklar hazır. Frekans alırken zaten RTÜK le muhatap oluyorsun. Arkadaşlar ilgileniyor hepsiyle.

tema hoş, sağol hocam. bu arada merak ettiğim birkaç şey var, cevaplayabilirseniz sevinirim. kaç kişi online olarak sıkıntı olmadan dinleyebiliyor? bir de özel değilse hosting ne kadara mal oluyor?

Accipiter' Alıntı:
tema hoş, sağol hocam. bu arada merak ettiğim birkaç şey var, cevaplayabilirseniz sevinirim. kaç kişi online olarak sıkıntı olmadan dinleyebiliyor? bir de özel değilse hosting ne kadara mal oluyor?

hocam perşembe günü yapılan yayında 900 - 1000 kişi aynı anda dinliyor. Zaten dinleme yöntemlerini kullanarak winamp ve media player gibi oynatıcılarlada dinlenilebildiği için sıkıntı olmuyor. 128 kb. ses kalitemiz var. aynı andada radyo hosting sağlayıcımız vericiye bilgi aktarıyor yani karasal yayın da :) ram sıkıntımız yok . siteyi yeni kurduk daha. ben sorunsuz çalışsın diye birçok modülü kapattım. sade olsun istedik. fiyat konusunuda pm gönderirsenmiz konuşuruz. sağlayıcımla görüşürsünüz. Natro değil :) adamlar haber sitemize günde 300 kişi girse ram sıkıntısı yaratıyorlar. :) Natro tercih etmeyin.

BBNET
Geri