harici tv kartı önerileriniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan masci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

masci

Seçkin Üye
Seçkin Üye
laptop uyumlu tv kartı almak istiyorum ama karar veremedim, dijital -analog ve marka olarak sizce ne önerebilirsiniz... teşekkürler

Hocam sky star2 derim ben şuan ben PCI kulalnıyorum çok memnunum. Sende USB bağlantılı olanı alıcaksın.

ss3 ve ss2 ler var birde dijitalin avantajları hakkında bilgi verebilecek olan!!...

Hocam SS2 ile HD yayınlarını alamıyorsunuz dvb-s yayınınnı alıyorsunuz yeni nesil olan kart olan SS3 ile bunu yapmanız mümkün fakat türkiyede ve diyer dünya ülkelerinde henüz HD yayınına başlayan çok fazla kanal yok. Şuan için bu şekilde yayın yapan birkaç kanal var onlarda yabancı kanallar. Şuan için sana SS2 yeter bence genede sen bilirsin.

hasari' Alıntı:
Hocam sky star2 derim ben şuan ben PCI kulalnıyorum çok memnunum. Sende USB bağlantılı olanı alıcaksın.

Alman teknolojisine güveneceksin :D :D

Ben kullanmıştım bir ara gerçekten güzel ama kurulumda biraz zorlandım.Kodek dekode felan birsürü uğraştım ama sonunda halletmiştim.

Hocam tabi başta baya uğraşıyorsun ama sonra çok rahat ediyorsun.Ben yöneticilere söylemiştim tv kartı bölümü açalım diye, onlarda değerlendirmeye alıcaklarını söylemişlerdi. Hocam TV kartı alın takıldığınız birşey olursa burdan yardım ederiz endişeniz olmasın.

hasari' Alıntı:
Hocam tabi başta baya uğraşıyorsun ama sonra çok rahat ediyorsun.Ben yöneticilere söylemiştim tv kartı bölümü açalım diye, onlarda değerlendirmeye alıcaklarını söylemişlerdi. Hocam TV kartı alın takıldığınız birşey olursa burdan yardım ederiz endişeniz olmasın.
hasari hocam çok teşekkür edrim

Geri