Harici harddisk tavsiyesi...

Kodla Büyü

engin20020

Aktif Üye
arkadaşlar. alanlar kullananlar yada mağazalarda görenlerden tavsiye bekliyorum.
7200 rpm, ön bellek miktarı yüksek en az 500 gb lık fiyatı'da uygun Harici Harddisk tavsiyeniz nedir?

ben storejet almıştım teknosadan 500 gb lik oldukça hızlı. Tavsiye ederim ama en güzeli WD galiba.

sana tavsiyem 2,5" olanlardan alman.
Diğer türlü usb kablosu bir yandan elektrik kablosu bir yandan. Ebatı da büyük oluyor haliyle.

En iyisi SmartMedia. Çok özellikli bir harici disk. Tv'ye tak, projeksiyon cihazına tak. Fiyatı da normal harici disklerden çok fazla değil. Ben kullanıyorum, tavsiye ederim.

Gürses44' Alıntı:
En iyisi SmartMedia. Çok özellikli bir harici disk. Tv'ye tak, projeksiyon cihazına tak. Fiyatı da normal harici disklerden çok fazla değil. Ben kullanıyorum, tavsiye ederim.
İyiymiş. Bir göz atalım.

2.5 inçler bile sürekli taşımak için büyük geliyor....
1.8 inçlik kullanan arkadaş var mı?

arkadaşlar konuyla alakasız ama uygun başlık bulamadım ben framework 2.0 kurarken file is corrupt diyo nasıl çözecem ben bu hatayı çok acil yardım

Gürses44' Alıntı:
:+1: Evet ben de kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederimm

BBNET
Geri