harici harddisk önerileriniz

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar harici harddisk almak istiyorum. hangi markayı önerirsiniz. bu cihazlarda dikkat etmem gereken hususlar nelerdir. hızlı ve uzun ömürlü birşey istiyorum.tş

Hocam sizin için öenmli olan kapasitesi mi yoksa yanınızda taşıyabileceğiniz bir harddisk mi? Bence 500 gb dan aşağı bir harddisk almayın ve bunlarda genelde kaba olurlar. Bende philips var ancak çokta memnun değilim kabalığından dolayı.

3,5 inch olanlar arkadaşın belirttiği gibi çok yer kaplıyor, taşıması da bir dert.

2,5 inch olanlar daha hafif ve cebinize bile sığar.

Philps ve seagate 2,5 inch diskleri sorunsuz, bunları tavsiye ederim...

Önemli olan ne istediğin. Kapasite mi istiyorsun yoksa yanında taşımak mı istiyorsun? Buna karar verdikten sonra gerisi kolay. Kapasite dersen şunu bil: 3,5 inch'lik alacaksın(Harici güç adaptörü ile kullanabilirsin)! Taşınabilir istiyorsan da 2,5 inch'lik alacaksın.
Daha önceden 320 GB'lik 3,5 inch'lik taşınabilir(sözde) HDD aldım. Fakat harici güç adaptörü olduğu için taşıma sorunu ile karşılaştım. Şimdi kasanın içinde ikinci HDD olarak kullanıyorum. 2,5 inch'lik Western Digital Passport 250 GB'lik taşınabilir HDD'mi Perşembe akşamı sipariş verdim, yarına bekliyorum gelecek.

taşınabilir olmalı. en çok aradığım özellik o. 200 gb yeter diye düşünüyorum. markaya karar veremedim. birde hızlı olması lazım. veritransferi en az kaç olmalı

hocam ben wd yani western digital markasını tavsiye ederim.ben şu an 250 gb olanını kullanıyorum güzel.ve hızlı.tüm bilgilerim film ve müzik arşivim içinde bilgisayarda hiçbirşey tutmamaya başladım.taşınabilir.yanlız kılıfı yok alırken vermiyorlar haberiniz ola.
bide smart disk var oda çok iyi ekstradan taşıma kılıfı veriyo genelde.bu iki markaya bakın derim ben çünkü bunlar bu konuda uzmanlaşmış.

microbox diye bir marka gördüm nette. ama görüntü olarak westernler harika.smartdiskide çok önerenler var

hocam 2,5 incler usb elektrik ihtiyacı duymaz taşıması kolaydır ki senin boyke bişey alman daha mantıklı dediğine göre hdd rpm ve cache belleklerine bak model beğen fiyat araştır çünkü harici hddler için acayip fiyat değişiyor bi yerde 300 milyonluk hdd başka bi yerde 200 milyona kampanyada oluyor ....

seagate ler çok ısınıyor diye biliyorum. bende bir ara alacaktım. başka sitelerde yorum yapmışlar. biri seagate hdd si aşırı ısındığı için tavsiye etmiyordu. western digital derim ben... 2,5 inçleri rahatlıkla taşıyabilirsin ama 3,5 inçlerin data kablosu dışında birde güç kabloları var. taşımak dert oluyor ve ayrıca 3,5 inç kocaman bişe...

western dijital kullanıyorum 120 gb 2.5 inç çok menunum.cebimde taşıyobiliyorum.4 ay önce 140 ytl almıştım şimdi biraz daha düştü fiyatları.

western 250 gb 2.5 lık kullanıyorum cokta memnunum bırde ıcerısnde gelen yazılım varkı keyfıne dıyecek yok uzerınden nete gır arkada ız kalmasın sıfreleme var aklın ane gelırse bence hıc sasma westernden hem kıbar kım kullanıslı

Geri