B boss2 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 364 2 Mart 2015 #1 Arkadaşlar harici diske virüs bulaşmış galiba dosya isimleri değişmiş. Açmaya çalıştığım zaman "dosyalara ulaşılamıyor" diye hata veriyor.
Arkadaşlar harici diske virüs bulaşmış galiba dosya isimleri değişmiş. Açmaya çalıştığım zaman "dosyalara ulaşılamıyor" diye hata veriyor.
denizlerb Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,740 2 Mart 2015 #2 imzanızla mesajınız tam uymuş Farklı antivirüs programlarıyla taramayı denedinizmi?
A albatros44 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 712 2 Mart 2015 #3 crytpolocker bulşmasın yeter : ) Malware antimalware deneyin,
B boss2 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 364 2 Mart 2015 #4 denizlerb' Alıntı: imzanızla mesajınız tam uymuş Farklı antivirüs programlarıyla taramayı denedinizmi? Genişletmek için tıkla ... Evet kardeş doğrusun. Ben evde LİNUX kullanıyorum bu arkadaşın HDD'si. Yurt dışında televizyona takmış çıkarmış sonra durum böyle
denizlerb' Alıntı: imzanızla mesajınız tam uymuş Farklı antivirüs programlarıyla taramayı denedinizmi? Genişletmek için tıkla ... Evet kardeş doğrusun. Ben evde LİNUX kullanıyorum bu arkadaşın HDD'si. Yurt dışında televizyona takmış çıkarmış sonra durum böyle