E en_nomad Aktif Üye Mesajlar 124 16 Aralık 2009 #1 arkadaşlar 19 mayıs hazırlıkları başladı şimdiden. hareketli, kıpır kıpır, sözsüz fon müziği ekleyebilir misiniz?
arkadaşlar 19 mayıs hazırlıkları başladı şimdiden. hareketli, kıpır kıpır, sözsüz fon müziği ekleyebilir misiniz?
E en_nomad Aktif Üye Mesajlar 124 17 Aralık 2009 #2 sözsüz müzik bulmakta zorlanıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
tanes Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 385 17 Aralık 2009 #3 hocam kazak atları nı tavsiye edebilirim.bear share kullanıyosan çok rahat bulursun, çok çok hareketli değil ama güzel ve tanıdık bi ezgisi var
hocam kazak atları nı tavsiye edebilirim.bear share kullanıyosan çok rahat bulursun, çok çok hareketli değil ama güzel ve tanıdık bi ezgisi var
U unlem Site Gezgini Mesajlar 96 17 Aralık 2009 #4 geçen yıl beden eğitimi öğretmenimizin kullandığı müzikler vardı ama evdeki laptopta. akşama unutmazsam eklerim
geçen yıl beden eğitimi öğretmenimizin kullandığı müzikler vardı ama evdeki laptopta. akşama unutmazsam eklerim
bilisimci61 Üye Mesajlar 1,192 18 Mayıs 2010 #5 aynı soruyu şimdide ben sormuş olayım sözsüz hareketli bir fon müziği lazım okuma bayramı için fikri olan var mı?
aynı soruyu şimdide ben sormuş olayım sözsüz hareketli bir fon müziği lazım okuma bayramı için fikri olan var mı?
ikranur Site Gezgini Mesajlar 75 27 Ağustos 2010 #6 aciiil -Nah Neh Vaya Con Dios dışında - hareketli fon müziği arıyoruuum.
agahyildiz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 422 14 Ekim 2010 #7 en_nomad' Alıntı: arkadaşlar 19 mayıs hazırlıkları başladı şimdiden. hareketli, kıpır kıpır, sözsüz fon müziği ekleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... hocamında dediği gibi 19 mayıs için değil ama hareketli kıpır kıpır fon müziği lazım. bir türlü iyi bişey bulamadım. yardımlarınızı bekliyorum. lütfen
en_nomad' Alıntı: arkadaşlar 19 mayıs hazırlıkları başladı şimdiden. hareketli, kıpır kıpır, sözsüz fon müziği ekleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... hocamında dediği gibi 19 mayıs için değil ama hareketli kıpır kıpır fon müziği lazım. bir türlü iyi bişey bulamadım. yardımlarınızı bekliyorum. lütfen