HARDDİSKİM VİRÜS KAYNIYOR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan botett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

botett

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar hard diskim virüs dolu, dosyalar gizli görünmüyor anca aratınca gözüküyor, $RECYCLE.BIN diye bir klasör oluşmuş vs.... Hard diski temiz kullanabilmek için temizleyebilmek için ne yapmalıyız bu virüslerden nasıl kurtulabilirim.... Bu arada avast, antivir , combo fix ile tarama yapmamam rağmen kurtulamıyorum.... Önerilerinizi bekliyorum.

Dosyaları görünür hale getirmek için birde ekteki dosyayı indirip gizli dosyalarla aynı klasör içinde çalıştırın, sonra temizlemeyi deneyin. Belki bir faydası olur...

Ekli dosyalar

Bu "sistem dosyalarını görünür yap" dosyası işe yarıyor. Benim flashımda da aynı sorun olmuştu, bunla dosyalrı gösterip avira'da temizlemiştim.

Hocam sen Bitdefender Antivirus 2013 ve Spybot Search and Destroy kullan. Ve birde advanced systemcare adlı programında faydalı olacağını düşünüyorum. Ayrıca avira ve avst prolarını siliniÇünkü benim kanaatimce sizin pcnizde virüs den hariç spyware, malware, adware gibi virüsler olabilir. Dosyaları - denetim masasısından - klasör seçenekleri - gizli dosyları aç kısmından deneyebilirsiniz.sistem geri yükleme yapabilirsiz. Bana biraz daha detay verirseniz size yardımcı olmak isterim

mini xp, portable win8 (hasari paylaşmıştı) gibi bir flash disk le sistemi açıp taramak en kolayı başka yollarda mutlaka sistemin kullandığı ancak virüslü olan dosyalar silinmeyecektir.

botett' Alıntı:
Arkadaşlar hard diskim virüs dolu, dosyalar gizli görünmüyor anca aratınca gözüküyor, $RECYCLE.BIN diye bir klasör oluşmuş vs.... Hard diski temiz kullanabilmek için temizleyebilmek için ne yapmalıyız bu virüslerden nasıl kurtulabilirim.... Bu arada avast, antivir , combo fix ile tarama yapmamam rağmen kurtulamıyorum.... Önerilerinizi bekliyorum.

Eğer isterseniz, isteminizin raporlarını alarak, sorunları belirleyebilir ve işlem yapabiliriz.

teşekkür ediyorum, VEGA hocam senin ne demek istediğini tam anlamadım

botett' Alıntı:
teşekkür ediyorum, VEGA hocam senin ne demek istediğini tam anlamadım

Bazı rapor alma yazılımları ile sistem inceleniyor. Bulunan zararlı sonuçlarına göre işlem yapılıyor. Zararlı sorununuz devam ediyorsa, yardımcı olabilirim hocam.

Devam etmek isterseniz:
Farbar Recovery Scanner Tool aracını masaüstünde scan yapın. Logları buraya dosya ekle metodu ile gönderin.
http://www.bleepingcomputer.com/download/farbar-recovery-scan-tool/

.

Kaizer killer programını indirip bilgisayarınızı taratırsanız sorununuz ortadan kalkar. Not: Güvenli mod'da deneyiniz.

BBNET
Geri