Hararet yapan araç

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Yaw bir arkadaşımın aracı geçen hararet yapmıştı motor su bidonu delinmişti bidonu değiştirdik 2 ay geçti şimdi yine hararet yapıyor ve bu sefer suyu tam yağı tam neden olabilir ki?:(

bende de yazın olmuştu boruların hepsini değiştirdikten sonra sorun çözülmüştü...borulardan su kaçırıyormuş..çok anlamam araba işinden ama beni baya uğraştırmıştı bu iş...

Hava,Müşür,Radyatör,Fan,su pompası,termostad,devirdaim, üst kapak conta yakması veya eğilmesi, en son motorda çatlak
6 ay hararetle uğraşan biri olarak masrafsızdan masraflıya doğru hararete sebep olan etkenler bunlar arada unuttuğum olabilir ama. O günleri hatırladım birden ızdırap dolu 6 ay :sleep:

Enterprise' Alıntı:
boruların değişmesi ne kadar tutarkine? Oooooffff of

bende ki sıkıntı bir de suya yağ karışmasıydı veya tam tersi hatırlamıyorum... boruların değişmesi için sanırım 150 tl vermiştim ama öncesi de radyatör değişikliği falan.. çok anlamıyorum arabalardan sadece biniyorum ve arada bakıma götürüyorum

yağ karışmaya başladıysa üst kapak contasını yakmışsındır hocam.
önce hareretin sebebi bulunmalı sonra contaya geçilmeli yoksa, yine hararet yapar ve yine conta yanar.

(Hava,Müşür,Radyatör,Fan,su pompası,termostad,devirdaim, üst kapak conta yakması) hocam sıralamayı iyi yapmış sizin en çok ihtiyacınız olan doğru, dürüst ve işini iyi yapan bir usta bulmak. yoksa aklına gelen malzemeyi sanki bedavaymış gibi değiştirirler. Malesef canım ülkemdeki bazı ustalar kendi beceriksizliklerini müşterisinin cebinden ödetiyor, bazı ustalarda fazla para kazanmak için gerekmediği halde neler neler yapıyor.

93 model şahinimle her haftasonu Belen geçidinde yaşadığım sendrom.
her şeyini değiştirmeme rağmen düzelmemişti.
Satarak kurtuldum, satarken de kişiye belirttim hararet sorunu var diye.

BBNET
Geri