Hangisini Alamalı sizce?

Kodla Büyü
Opel Corsa güzele benziyor hocam. Fiyat da çok uygun gerçekten. :+1:

bu üçünden hangisi olur diyorsan opel mantıklı gibi duruyor. Baştan 19000 km ve galeriden dir diyor, açıklamalara gelince 22000 km ve sahibinden dir diyor. Boyalı yerler önemli, dediği gibi 4-5 bin tl ucuz satıyor, araca bakmak lazım araçta sıkıntı var gibi...

yazıldığı gibi sadece bir parça boyalı ise kesinlikle 207 alınmalı. tertemiz görünüyor ,anlaşılan komple bi iç dış detaylı temizlik yapılmış.
fiyatıda 20.000 veya 20,500 TL olur sanırım.

4. 'yü beğendim.
corsa 3 parça boyalı demiş lakin nereleri olduğunu belirtmemiş hasar kaydı miktarını belirtmemiş gizlemek istediği şeyler var burnuma pis kokular geliyor.
pola 2008 model 1.4 benzinli biraraç için 4 yılda 180000 km çok fazla istediği kadar servis bakımlı olsun senelik 45 bin km eder ki aylık da 3750 km eder. Şirket arabasıymış şirketten ucuz alınıp satılıyor gib geliyor gene pis kokular sardı burnumu
peugeot için ise galeri zahmet edip araçın fotosunu bile koymamış ayrıca çok marifetmiş gibi İSTETMESİ DAHİ HİÇ KULLANILMAMIŞTIR yazmış bu zamane lastiklerinde kim takmış acaba benim 2002 model eski boramda istetme hiç takılmamıştı ama onu takmak yürek ister bayatlayınca.
Sen sağo sola sormadan firmalarında 2. ellerine bak kendileri raporlu veriyorlar bazı araçlara 2. elde olsa garanti veriyorlar.

Çok sağlam bir usta bul. İbini dibini incelesin. Alınır mı alınmaz mı karar versin. Servisler bu iş için yüksek bir ücret alıyorlar ve o arabanın alım-satım piyasası yüksek olsun diye her arabaya iyi diyorlar. Servise götürme derim.

serci2001' Alıntı:
4. 'yü beğendim.
corsa 3 parça boyalı demiş lakin nereleri olduğunu belirtmemiş hasar kaydı miktarını belirtmemiş gizlemek istediği şeyler var burnuma pis kokular geliyor.
pola 2008 model 1.4 benzinli biraraç için 4 yılda 180000 km çok fazla istediği kadar servis bakımlı olsun senelik 45 bin km eder ki aylık da 3750 km eder. Şirket arabasıymış şirketten ucuz alınıp satılıyor gib geliyor gene pis kokular sardı burnumu
peugeot için ise galeri zahmet edip araçın fotosunu bile koymamış ayrıca çok marifetmiş gibi İSTETMESİ DAHİ HİÇ KULLANILMAMIŞTIR yazmış bu zamane lastiklerinde kim takmış acaba benim 2002 model eski boramda istetme hiç takılmamıştı ama onu takmak yürek ister bayatlayınca.
Sen sağo sola sormadan firmalarında 2. ellerine bak kendileri raporlu veriyorlar bazı araçlara 2. elde olsa garanti veriyorlar.

sağolun hocam sanırım daha dikkatli olmalıyım?

halk' Alıntı:
Çok sağlam bir usta bul. İbini dibini incelesin. Alınır mı alınmaz mı karar versin. Servisler bu iş için yüksek bir ücret alıyorlar ve o arabanın alım-satım piyasası yüksek olsun diye her arabaya iyi diyorlar. Servise götürme derim.

istanbula yeni geldim tanıdık ve dürüst birini bulmak zor ama dikkate alacam dediğini

hocam km si çok yüksek olmasa polo derdim ki bende kullanıyorum ama opelden yok dibini mibini incelettir diyene bakma hasar kaydı var sa yarın ikigün sonra acil nakte sıkısırsınız basınız agrır satamazsınız haa içlerinden en temizi pejo gözüküuor ama sağlamlık acısından da içlerinde en tırtı o , ben tercihen pejoyu almazdım.bakım hocam pertli km si yüksek sağlam araba olmayan 2008 arabaya binene kadar aynı segmentte 2004 2006 ya binin acele etmeyin heleki istanbul gibi bir yerde

g.cetin.66' Alıntı:
hocam km si çok yüksek olmasa polo derdim ki bende kullanıyorum ama opelden yok dibini mibini incelettir diyene bakma hasar kaydı var sa yarın ikigün sonra acil nakte sıkısırsınız basınız agrır satamazsınız haa içlerinden en temizi pejo gözüküuor ama sağlamlık acısından da içlerinde en tırtı o , ben tercihen pejoyu almazdım.bakım hocam pertli km si yüksek sağlam araba olmayan 2008 arabaya binene kadar aynı segmentte 2004 2006 ya binin acele etmeyin heleki istanbul gibi bir yerde

bana aynı zamanda eşiminde rahatlıkla kullanabileceği hb bir araç lazım.. o yüzden seçeneklerim azalıyor

Hocam izninizle bir soru sorayım.
Ben bugüne kadar büyük arabalar kullandım.
Küçük araçların taşıma alanı yetmeyecekmiş dar gelecekmiş gibi geliyor bana.
Küçük araçlardan sıkıntı yaşıyormusunuz.
Ben alakası olmayan iki araç arasında gidip geliyorum.
Biri focus diğeri Fiesta.
ne düşünüyorsunuz büyük -küçük araç arasındaki farkı nasıl yorumluyorsunuz.
Yakıt-yol tutuş-hız-parça fiyatları.

suferi' Alıntı:
Hocam izninizle bir soru sorayım.
Ben bugüne kadar büyük arabalar kullandım.
Küçük araçların taşıma alanı yetmeyecekmiş dar gelecekmiş gibi geliyor bana.
Küçük araçlardan sıkıntı yaşıyormusunuz.
Ben alakası olmayan iki araç arasında gidip geliyorum.
Biri focus diğeri Fiesta.
ne düşünüyorsunuz büyük -küçük araç arasındaki farkı nasıl yorumluyorsunuz.
Yakıt-yol tutuş-hız-parça fiyatları.

büyük küçük kastım daha çok sedan hb arasındaki fark gibi..yani yeni kasa fiesta olabilir küçük arabadan kastım veya hyundai getz veya chvrolet aveo büyük derkende hyundai accent era ford focus honda civic tarzı sedan arabaları kastediyorum

BBNET
Geri