kafkas' Alıntı:pejo.
polo yarı otomatik, benzinli, boş ve km fazla
DotCom' Alıntı:Opel'i ele hocam. Şimdi farkettim hasar kayıtlı demiş.
Mr.Spermata' Alıntı:opelin sol sürücü kapısına dikkat ettim de çok eğreti duruyor orjinal değil gibi
serci2001' Alıntı:4. 'yü beğendim.
corsa 3 parça boyalı demiş lakin nereleri olduğunu belirtmemiş hasar kaydı miktarını belirtmemiş gizlemek istediği şeyler var burnuma pis kokular geliyor.
pola 2008 model 1.4 benzinli biraraç için 4 yılda 180000 km çok fazla istediği kadar servis bakımlı olsun senelik 45 bin km eder ki aylık da 3750 km eder. Şirket arabasıymış şirketten ucuz alınıp satılıyor gib geliyor gene pis kokular sardı burnumu
peugeot için ise galeri zahmet edip araçın fotosunu bile koymamış ayrıca çok marifetmiş gibi İSTETMESİ DAHİ HİÇ KULLANILMAMIŞTIR yazmış bu zamane lastiklerinde kim takmış acaba benim 2002 model eski boramda istetme hiç takılmamıştı ama onu takmak yürek ister bayatlayınca.
Sen sağo sola sormadan firmalarında 2. ellerine bak kendileri raporlu veriyorlar bazı araçlara 2. elde olsa garanti veriyorlar.
halk' Alıntı:Çok sağlam bir usta bul. İbini dibini incelesin. Alınır mı alınmaz mı karar versin. Servisler bu iş için yüksek bir ücret alıyorlar ve o arabanın alım-satım piyasası yüksek olsun diye her arabaya iyi diyorlar. Servise götürme derim.
spider23' Alıntı:bence hiçbiri..araştırmaya devam hocam..
g.cetin.66' Alıntı:hocam km si çok yüksek olmasa polo derdim ki bende kullanıyorum ama opelden yok dibini mibini incelettir diyene bakma hasar kaydı var sa yarın ikigün sonra acil nakte sıkısırsınız basınız agrır satamazsınız haa içlerinden en temizi pejo gözüküuor ama sağlamlık acısından da içlerinde en tırtı o , ben tercihen pejoyu almazdım.bakım hocam pertli km si yüksek sağlam araba olmayan 2008 arabaya binene kadar aynı segmentte 2004 2006 ya binin acele etmeyin heleki istanbul gibi bir yerde
suferi' Alıntı:Hocam izninizle bir soru sorayım.
Ben bugüne kadar büyük arabalar kullandım.
Küçük araçların taşıma alanı yetmeyecekmiş dar gelecekmiş gibi geliyor bana.
Küçük araçlardan sıkıntı yaşıyormusunuz.
Ben alakası olmayan iki araç arasında gidip geliyorum.
Biri focus diğeri Fiesta.
ne düşünüyorsunuz büyük -küçük araç arasındaki farkı nasıl yorumluyorsunuz.
Yakıt-yol tutuş-hız-parça fiyatları.