- Mesajlar
- 1,025
Yuh! Senin aracın bagaj hacmi mi 437 LT?kafkas' Alıntı:unknownrealmman' Alıntı:kafkas' Alıntı:Kıyaslarsak bence. Bagaj, Yakıt, Sağlamlık, Marka Değeri :+1: TOYOTA
Ama zevk ve renk meselesi
Allah kazasız belasız sürüşler versinde gerisi teferruat.
Saygılar
Ya yazmayayım yazmayayım diyorum Mehmet'im, ama kaşınıyon sen. Nasıl bir kıyaslama seninki? Kriterlerin ne? Senin corolla da hb benim civic de. Benim bagaj hacmim seninkinden büyük (LPG tankı stepnede, stepne ise evde), şehir içi 24 kr lpg yakıyor (üstelik 1.8 motor), ikisinde de bilmem kaç mm saç var ne sağlamlığı?, marka değeri derken sanki borsada işlem mi yapıyoruz?
Seni tanımasam Toyota'dan komisyon alıyorsun diye yazardım ama o da yok. Herkes gönlünden geçeni alsın ama böyle karalamaya gerek yok diyorum, saygılar sunuyorum.
HasancımBen karalama yapmadım.
civic hb bagajı 415 LT, corolla hb 437 LT, stepneyi istersen yolcu koltuğuna oturtuhaha:
arkadaşın dediği Dizel corolla ve benzinli honda, yakıtı öyle kıyasladım, orada marka kıyaslaması yapmadım zaten.
Honda da tutuyo ama Toyota daha çok tutuyo ülkemizde ne dersen de. Zaten corolla hale zirvede dünyada. Bak mükemmel kusursuz demiyorum, en çok tercih edilen diyorum.
Ben hala iddaa ediyorum toyota her yolda daha dayanıklı hondadan. Eşşek gibi maşallah. Hondada (civic) görüntü ve performans başka da bi nane yok.
Hayırlı işler :wink:
http://forum.donanimhaber.com/m_45167412/tm.htm