hangiii 2001 clio hb 1.4 rtx 16v yoksa clio hb 1.6 rtx 16v

Kodla Büyü

selyon

Aktif Üye
hangisini seçmekte karar veremedim az yakan olsun diyorumm 1.4 benzinli haliyle 300 bin yakar sanırım acaba 1.4 tüp taktırsak rampalarda sıkıntı olurmu yoksa 1.6 sını alıp tüp taktırsak daha mı az yakar 1.4 e göree arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum.. bide bu model in piyasası kaçtır 14 e buldum pahalımı yoksa ucuzmu arkadaslar

hocam biraz önce okudum böle giderse benzin 5 tl olur diyorlar. benzinli araba 1.0 da olsa binilmez artık:) 1.4 palio kullanmıştım benzinli halini o günden sonra 1.6 dan aşağı araba almam demiştim özellikle yokuş performansları için. kaldı birde tüpte düşünemiyorum. ben yerinde olsam 1.6 alır lpg taktırırım ama piyasa şuan yüksek şuan için bu fiyat normal olabilir fakat bence etmez 2001 clio etmez o kadar. yerinde olsam acelem yoksa biraz daha piyasanın düşmesini beklerdim.

1.6 kesinlikle şaşıpta 1.4 alma daha çok yakar... fransız arabalarını sevmem ama madem alacaksın dediğimi al :)...

1.4 den 1,6 nın performansını istersen 1.4 çok yakar. bence 1.6 veya dizelini alırım.
bende sevmem fransızları dolayısıyla fransız arabalarını.

bende 2000 hb var tüplü 1.6
650km de şehir dışında 100 TL yakıyorum.
1.6 1.4 e göre daha seri.
Fiyat rxt ler için 13-14 arasında zaten.En full u yani.
Yokuşlarda tüplü olduğu için çekişinde fark ediyor.
4le veya 3 le çıkıyorsun.

arkadasşlar bilgileriniz için teşekkür ederim bir arkadaşıma araba bakıyoruz ayrıca direksiyonu hidrolik olan en uygun fiyata yedek parçası ucuz olan binincecok sorun cıkartmıycak 2yıl binilcek bir araba alıyoruz 8milyar civarı ne alabiliriz arkadslar

selyon' Alıntı:
arkadasşlar bilgileriniz için teşekkür ederim bir arkadaşıma araba bakıyoruz ayrıca direksiyonu hidrolik olan en uygun fiyata yedek parçası ucuz olan binincecok sorun cıkartmıycak 2yıl binilcek bir araba alıyoruz 8milyar civarı ne alabiliriz arkadslar
skoda felicia

BBNET
Geri