.:: Hangi Operatör - Hangi tarife ::..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan agd85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

agd85

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar çok fazla tarife var herbirini takip etmek oldukça da güç. bbnet te gördüğüm kadarıyla bu konuda farklı konular açılmış ama kimin hangi tarifeyi kullandığını anlamak için yazdıklarının tamamını okumak gerekiyor. bu yüzden sade bir şekilde şablondaki gibi kullandığımız tarifeyi paylaşacak olursak herkesin işine yarar bir hale getirmiş oluruz diye düşündüm.

* Operatör adı
* Tarifenin adı
* Özellikleri ( Konuşma Süresi, Mesaj hakkı, internet kullanım miktarı vb.)
* ve Fiyatı

Şu an kullandığım
* Vodafone
* Genç Avantaj (Faturalı) - 5 tl ye katla tarifesi
* 1000 dk. her yöne + 5000 sms her yöne - Net paketi yok
* 35 tl

turkcell
kontrol sende 400 dk/sms
24 tl

turkcelle anlaşmam bitsin hemen başkasına geçicem.. kalan dakikaları geri almakta üzerlerine yok ama yenisini yükleyene kadar kırk çeşit bedduamı alıyorlar çok sinirliyim iki gündür telefonumu kullanamıyorum :verymad:

kamu çalışanlarına 1 yıl taahhüt ile her yöne 1000 dk konuşma 250 sms = 35 TL
vodafone kamulularla sınırsız konuşma vardı sanırım

Avea
Kontrollü Seç 500 Paketi
Faturalı ve faturasız tüm avealılarla sınırsız konuşma
Her yöne 500 dk
Her yöne 500 sms
Aylık 500Mb internet
35Tl (Dakikalar yada msjlar bitince faturanız kabarmıyor :) 35 Tlde sabit kalıyor)

Avea, tarifenin adını bilmiyorum, Heryöne 1500 dk, mesaj ve internet yok--- 32 tl. İnternet kullanımıyorum, mesaj lazım olursa paketlerden birini alıyorum. teklif 5 ay kaldı bitmesine. yukarıda daha uygun tarifeler var sanırım. 29 hazirandan sonra 1500 dakika fazla bana :oops:

kemal172' Alıntı:
*vodafone
*hesabını bilen midi
*500 dk her yöne+50 sms+50 mb internet
*25 tl
* :++:

Aynı tarifeyi kullanıyorum ancak fatura 26.30 tl geliyor hocam. TK Yıllık Kullanım Ücreti adı altında 1.31 tl yazıyor ayrıntılarda. Sizde de bu şekilde mi? İlk ay yıllık ücrettir diye düşündüm ama şimdi 3. faturayı ödeyeceğim sabit bi şekilde 26.30 tl diyor. Bi vodafone'u arayıp sormam lazım. Hatta dur arıyorum şimdi :)

avea -tt cepte büyük bayram tarifesi
heryöne 1000 dk - sabit hatlara 1000 dk
msj ve net yok
19 tl
şimdilik güzel ama taahhütüm haziranda bitiyor ve 44 tl olacakmış kendime yeni tarife aramaya başladım bile :D

Akıllı Kamu Tarifesiyle ayda 35 TL'ye yurt içinde Avealılarla 3.000 dakika ve her yöne 500 dakika konuşabilir, ayrıca 2 GB cepten internet kullanımına sahip olabilirsiniz. :+1:

Turkcell
Hepsi 300
300dk+300sms+300mb internet
39 TL (Taahhüt verilirse 29 TL)

İnternet paketi yetmedi :shock:

Re: Ynt: .:: Hangi Operatör - Hangi tarife ::..

camouflage' Alıntı:
kemal172' Alıntı:
*vodafone
*hesabını bilen midi
*500 dk her yöne+50 sms+50 mb internet
*25 tl
* :++:
Hocam aynı tarifeyi kullanıyoruz ve memnunum ancak; 2013 itibari ile 29 TL oldu.
Bende bundan kullanıyorum. 1 sene taahhüt verince her ay 26.30 ödüyorum.

BBNET
Geri