obsearchverim' Alıntı:Zizu_' Alıntı:Dunlop derim ben...
Ama biraz pahalı , özellikle istanbulda
150 tl idi tanesi Eskişehir'den 100 e buldum aynı lastiği
Araştırmak lazım
150 lira lastik için pahalı mı? 100 liraya 12 jant lastik falan alınabilir.
easytr' Alıntı:erhnhtms' Alıntı:arkadaşımda jetta var oda 205/55/r16 91 v continental sportcontact2 aldı balans ve takma dahil tanesi185 e gerçekten güzel lastik 40bin km kadarda ömrü var
continental iyi bir lastiktir, michelinden biraz serttir, tam türkiye lastiği. ama lassa gibi yerli lastik varken contiye para verilmez. lassa ve conti bana göre eşdeğer lastikler.ek olarak continin desenlerinde kanallar arası mesafe fazladır ve bu kanallar biraz erken ufalanmaya başlarlar
Bende de vardı. Alırken dikkat et yumusaşlığına, yoksa alışana kadar kaportaya zarar verebiliyor. Islak zeminde harika..sibilim_ogretmeni' Alıntı:Bundan al. Kesinlikle tavsiye ederim. Yıllar önce ilkokulda kullanmıştım.. Çok Memnun kalmıştım. Kar kış demeden hiç yolda bırakmamıştı. Yalnız yolda buzlanma olursa hafiften yol tutuşu kötüleşiyordu
Ha bir de, delindiği zaman kızgın maşayla yamayabiliyorsun. Oto Lastik tamircisine gitmene gerek yok.
![]()
Eskişehirde nerden aldın hocamZizu_' Alıntı:Dunlop derim ben...
Ama biraz pahalı , özellikle istanbulda
150 tl idi tanesi Eskişehir'den 100 e buldum aynı lastiği
Araştırmak lazım
Çocuk uyuyo güldürmeyin. Değilse uyutmak zorsibilim_ogretmeni' Alıntı:Bundan al. Kesinlikle tavsiye ederim. Yıllar önce ilkokulda kullanmıştım.. Çok Memnun kalmıştım. Kar kış demeden hiç yolda bırakmamıştı. Yalnız yolda buzlanma olursa hafiften yol tutuşu kötüleşiyordu
Ha bir de, delindiği zaman kızgın maşayla yamayabiliyorsun. Oto Lastik tamircisine gitmene gerek yok.
![]()
hasan' Alıntı:Bende de vardı. Alırken dikkat et yumusaşlığına, yoksa alışana kadar kaportaya zarar verebiliyor. Islak zeminde harika..sibilim_ogretmeni' Alıntı:Bundan al. Kesinlikle tavsiye ederim. Yıllar önce ilkokulda kullanmıştım.. Çok Memnun kalmıştım. Kar kış demeden hiç yolda bırakmamıştı. Yalnız yolda buzlanma olursa hafiften yol tutuşu kötüleşiyordu
![]()