Hangi iphone u almalıyım

Kodla Büyü

muamma25

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar uzun yıllardır android kullanan biri olarak artık bende iphone almak istiyorum. Plus ve promax leri alamam ama 15-256 gb ile 17 arasındayım. 17 olan 20 bin daha pahalı fakat sar değeri beni korkuttu. 15 almak çok geride bırakırmı beni acaba. Dünya sağlık örgütü referansına göre 15 ideal. Birkaç iyi özellik için radyasyon yemeyelim. Ne diyorsunuz.16 lara iyi yorumlar yok pek. Birde 16e var ucuz ama o da tek kamera pek bi basit duruyor

iphone almak için sebebler yazacak birşey bulamadım

samsung bence iyi istediğim tüm programları yükleyebiliyorum yeni modeli çıkınca benim telefonu yavaşlatan programlar çıkmıyor. resimlerimi internette kaytetmek zorunda da değilim. kamera ise vivo bunları solladı geçti şimdiki her telefon hızlı gençler oyun için poco nun telefonunu alıyormuş hertürlü özellik varmış gösteriş için iphone değmez.

şu anda iphone alacaksanız en mantıklı seçim iphone 17 olur. ekran, işlemci, kamera ve yazılım konusunda 17 pro dan farkı yok.. 15 artık almayın hocam. alınmaz demiyorum ama ben olsam almazdım. şu anda 15 pro kullanıyorum ve memnunum genel olarak.. stabilite ve kamera harika.. profesyonel kamera ile çekiyor hissiyatı veriyor bence..
iphone kullanmadan iphone a sallayan arkadaşlara da şunu söylemek isterim. yıllarca yazılım kalitesi, kamera ve stabilite nedeniyle iphone tercih ediliyor. o yüzden dünyada olay oluyor. yoksa samsung S serisi daha iyi işler yapıyor ama 2-3 sene sonra yavaşlama, virüs, uyumsuz program gibi bir çok sorun çıkabiliyor. ancak hala iphone 7 stabil şekilde çalışıyor. lütfen önce bunu bi düşünün.. android tarafında iphone 7 gibi 10 senelik stabil bir telefon gösterin lütfen..

20 yıllık Phone kullanıcısı olarak; şu an için kendim 13, eşim ise 11 kullanıyor. Bayan biri kullanacaksa kesinlikle 11. Bütçem var sıkıntı yok diyorsanız o zamanda iPhone Air almanızı tavsiye ederim.

Ne alırsan al bütçene uygun olanı al. Paran neye yetiyorsa onu al lütfen. İsterse tuşlu olsun. Çok yazık 45 gün çalış bir telefon al. Ben emeğime acırdım.

iphone nu bir türlü sevemedim. biraz alışkanlık meselesi ama ben o paraya android amiral gemilerinden birini seçerdim.

şu anda iphone alacaksanız en mantıklı seçim iphone 17 olur. ekran, işlemci, kamera ve yazılım konusunda 17 pro dan farkı yok.. 15 artık almayın hocam. alınmaz demiyorum ama ben olsam almazdım. şu anda 15 pro kullanıyorum ve memnunum genel olarak.. stabilite ve kamera harika.. profesyonel kamera ile çekiyor hissiyatı veriyor bence..
iphone kullanmadan iphone a sallayan arkadaşlara da şunu söylemek isterim. yıllarca yazılım kalitesi, kamera ve stabilite nedeniyle iphone tercih ediliyor. o yüzden dünyada olay oluyor. yoksa samsung S serisi daha iyi işler yapıyor ama 2-3 sene sonra yavaşlama, virüs, uyumsuz program gibi bir çok sorun çıkabiliyor. ancak hala iphone 7 stabil şekilde çalışıyor. lütfen önce bunu bi düşünün.. android tarafında iphone 7 gibi 10 senelik stabil bir telefon gösterin lütfen..
samsung s10e kullanıyorum . hocam kibar hızlı çalışıyor bana rağmen...

bir telefonun ömrü 5 sene sonra sizde sıkılırsınız. markaya para vermek aynısı daha hesaplısı varken bilemiyorum...

Son düzenleme:
ilksms
Geri