Merhabalar;
Çok araştırmadım ama bazı arkadaşlarımdan kablonet in kablo tv + internet fiyatının 30-40 lirayı geçmediğini söylediklerini hatırlar gibiyim...
Diğer firmalara gelirsek;
Hocam aralarında 3-5 lira fark anca olacaktır. Bana sorsalar ben hangini alırdım diye; O an hangisi uygunsa o. Bir defa sözleşmeler 2 sene yada 1 sene yapılır. Eğer bu sürelerden önce ayrılacaksam o binadan, sözleşmeli internet almazdım. Eğer sadece, haber, facebook (resim olayı çok ise önermem) gibi text tabanlı işlemlerini için ve bir bilgisayarda kullancaksanız interneti telefonuzun mobil şebeke desteği var ise onda sınırsız alın ve pcye bağlayıp kullanın nerede ise 3/1 fiyatını ödersiniz, hem de cep telefonunuzdan bağlanırsınız dilediğiniz yerde internete. işin markalaşma kısmına gelirsek de, hemen hemen hepsinin dediğim gibi rakamları aynı, MH konusu zaten bizim ülkede belli, TTnet in teknik ekibi bana sorarsanız bu konuda hızlı kim ne derse desin. Hepsi modem veriyor, yani anlayacağınız, hanginin o anki kampanyası ve fiyatı ucuzsa ona bakın. Ha birde komşunuzda internet varsa direk çekin hiç uğraşmayın derim. İyi günler.